logo

Зодиите, които ще се радват на невиждан успех през април

Зодиите, които ще се радват на невиждан успех през април

Според прогнозата на Павел Глоба, родените под 3 зодиакални знака ги чакат успешни промени още през следващия месец

Астрологията е много интересна и до известна степен дори мистична тема. Никой не е в състояние да предвиди бъдещето на 100%. 

Известният астролог Павел Глоба обаче е един от най-успешните сред колегите си. И е способен максимално точно да нарисува бъдещето на всеки знак от Зодиака. 

Специалистът вече е готов с прогнозата си за месец април. И тя е много положителна за 3 определени зодии. Според него, родените под тези зодиакални знаци ги чакат успешни промени още през следващия месец. 

Ето ги и щастливците: 

Козирог

Родените под това зодиакално съзвездие обичат вкуса на промяната. Те обичат да осъзнават, че всеки момент всичко може да се промени драстично. И през април Козирозите ще усетят този вкус.

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Павел Глоба прогнозира дългоочаквани успех в живота на хората от тази зодия. Те отдавна се стремят към високи показатели и най-накрая Вселената чува и вижда това. Още в самото начало на април ще се хванат за нишката, която ще ви отведе до този успех.

Нещата им ще вървят само нагоре, въпреки че точно в момента не може да се каже, че всичко се развива така, както биха искали. Но и не трябва да се оплакват В крайна сметка по-нататъшният им успех зависи пряко от това, което правят сега.

За Козирозите, които не желаят да полагат усилия на работното място или да създават нещо свое, разбира се, нищо няма да се промени. В крайна сметка, покровителят на 20202 г. - белият метален плъх, не обича мързеливи хора. 

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Ако смятате, че ще се издигнете, без да полагате усилия - допускате огромна грешка! 

Успехът ще съпътства представителите на това зодиакално съзвездие в абсолютно всичко. Здравословните проблеми ще се притъпят и животът ви ще стане по-лесен. Ще има спокойствие и тишина в семейството.

Всичко това ще ви подтикне към действие както на работа, така и в личния живот. 

Дева

Представителите на този зодиакален знак са много своенравни личности. Те не обичат да слушат другите и винаги държат на личното си мнение. Понякога обаче това им изиграва много лоша шега. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Сега обаче е моментът да се вслушате във вътрешния си глас. В крайна сметка именно той ще ви каже как да започнете да действате по най-добрия начин. 

Отделете малко време и останете сами със себе си. Махнете се от всички проблеми. Това ще ви помогне да разрешите много трудни ситуации. И в началото на втория пролетен месец ще можете да изберете правилния път.

Предстои ви труден избор в любовната сфера, от който ще зависи и по-нататъшния ви успех в живота. На пътя ви стоят двама души, които искат да бъдат с вас. За съжаление, тук няма кой да ви помогне и ще трябва сами  да определите кой е по-близо до сърцето ви. 

Избирайте със сърцето, а не с ума си. В противен случай животът ви няма да се промени към по-добро.

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

През април кариерата ви ще тръгне стремглаво нагоре. Ще можете да установите контакти с хора, които ще допринесат за вашето развитие.

Стрелец

Хората, родени под този зодиакален знак, обичат да получават, без да правят нищо. Определят ги като мързеливи и въпреки огнената си стихия, рядко напускат зоната си на комфорт. Те искат всичките пари на света да се печелят сами и да идват при тях. Но от този подход няма да излезе нищо! 

Трябва да се вземете в ръце и да се запитате какво наистина искате. Ако искате да живеете добре, да си позволявате хубави неща и да срещнете голямата любов, трябва коренно да се промените отвътре. 

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Преминете обучение за повишаване на квалификацията или просто се снабдете с подходяща литература по темата. Повярвайте, това значително ще ви помогне да промените подхода си към всичко.

Павел Глоба прогнозира големи успехи за тази зодия през април. Съдбата буквално ще ви дава куп добри възможности и шансове, които просто не могат да бъдат пропуснати.

Ще получите добри оферти за работа. Ако откажете всичко това, не трябва да се оплаквате и да обвинявате Съдбата за неуспехите си. 

Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Всичко зависи от вас. Вселената просто ви поднася добри възможности, от които да се възползвате. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Николета

Николета 27.03.2020 16:40

Това нещо което казахте за зодия стрелец нищо от това не е вярно аз съм много отговорен човек и не сме мързеливи.

Росица Христова

Росица Христова 29.03.2020 1:18

Пълни глупости особено за зодия , стрелец.Не сме мързеливи а много отговорни и точни.Нищо не е вярно от горе написаното.,

Руми Димчева

Руми Димчева 14.04.2020 12:32

ТАКА ЛИ? А ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ КАКВО? Я, НЕ СИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ?!