logo

Мъжете от тези зодии са типичните мамини синчета! Стойте далеч от тях, за да не превърнете живота си в ад!

Мъжете от тези зодии са типичните мамини синчета! Стойте далеч от тях, за да не превърнете живота си в ад!

Според статистиката, всеки четвърти брак се разпада, защото жената се е обвързала с инфантилен мъж, който не е в състояние да се приспособи към реалността. Такива господа хората с право наричат мамини синчета.

Определението много точно описва характера на този тип мъже. Те не са в състояние да взимат самостоятелни решения и не са способни да направят и крачка, без да се допитат до майка си. Животът е показал, че такива мъже не подлежат на превъзпитание. И е най-добре да стоите на разстояние от тях.

Но как да ги разпознаете?

Астролозите твърдят, че почти във всеки зодиакален знак се срещат слаби и безхарактерни мъже, които позволяват на майките си да взимат решения вместо тях. При някои зодии обаче тези черти са много силно изразени. Ето ги и тях!

Рак - мамино синче домошар

Представителите на този зодиакален знак са класически мамини синчета. Те не могат да живеят и ден, без да позвънят на любимата си майка и да я помолят за съвет. Ракът е домошар, който от ранно детство е помагал на майка си в домакинството, свикнал е на прегръдки и целувки и не може да спи спокойно, ако мама не му е пожелала лека нощ. Дори и възмъжал, той си остава инфантилно и беззащитно дете, за което мама е идеалът за жена и пътеводна звезда. 

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Ще бъде неправилно да кажем, че такива мъже не са способни да се приспособят към живота. От тях се получават отлични съпрузи. Те обичат дома и децата си, не мамят и са много доверчиви. Жената, решила да свърже живота си с такова мамино синче, ежедневно ще бъде сравнявана с майката на съпруга си. А последната често ще навестява семейното гнездо и ще внася своите поправки в брака на детето си. 

Риби - мамино синче, което се приспособява

Мъжете, родени под знака на зодия Риби, не могат да се нарекат класически мамини синчета, но поведението им кара много жени да ги възприемат именно като такива. Работата е там, че при тях женското начало е развито изключително силно. Още от детството си мъжът Риби е нежен, хленчещ и много уязвим, което кара майка му непрекъснато да трепери над него, да го успокоява, гали и изпълнява всичките му прищявки и капризи. Така мъжът Риби се превръща в истински егоист, който умее много добре да се приспособява към всяка ситуация. 

Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

Когато порасне, той си избира половинка, която прилича на майка му. Той се нуждае от силна, волева жена, истинска майка, която го приема с всичките му слабости, изслушва го, съжалява го и го утешава в трудните моменти. А когато се появят децата, той ще се отнася към тях с болезнена ревност, воден от нежеланието си да остане на втори план. 

Дева - мамино синче чистник

Мъжете, родени под този зодиакален знак, са вманиачени чистници, които възприемат безпорядъка много болезнено и следят много внимателно за външния си вид. От ранно детство майка им ги е научила да чистят, да мият чиниите до блясък и да не излизат навън с мръсни обувки. Когато възмъжеят, те с гордост прилагат уроците, които са научили от мама и карат близките си да страдат. 

Мъжете от тези 5 зодии могат да превърнат живота ви в истински ад!

Мъжът Дева не бърза да се жени. Той щателно проучва своята избраница, а най-важният тест, който тя преминава, е запознанството с мама. Дори да се ожени, той няма да спре да упреква жена си, че не чисти както трябва и постоянно ще дава за пример майка си. А самата родителка често ще идва на гости на младото семейство, за да проверява за реда и чистотата в дома му. Щастлива с такова мамино синче може да бъде само жена, която е по-голям педант от него и не обръща внимание на непрекъснатото му дуднене. 

Водолей – капризно мамино синче

Водолеят е най-капризният мъж, с когото можете да си имате работа. Като малък е израснал в атмосфера на презадоволяване и безнаказаност. Именно поради тази причина той израства с убеждението, че околните са създадени изключително и само, за да задоволяват прищявките му. Само си представете с какво трябва да се сблъска съпругата на такъв мъж! 

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Той толкова много е свикнал с комфортния живот, който мама му осигурява, че дори и след сватбата често я моли да остане да спи в новия му дом. Просто защото така му е добре. Водолеят никога няма да си купи сам дреха, да си я изглади и ще яде студена храна, ако някой не му я стопли. Той няма да напусне зоната си на комфорт и да се научи сам да се грижи за себе си. Ако жена му не се справи със задълженията си, той ще отиде при майка си. За да се справите с капризите на Водолея, трябва да направите всичко по силите си, за да живеете възможно най-далеч от майка му, по възможност - в друг град. 

Везни - мамино синче, което обожава мама

Мъжете, родени под знака на Везни, израстват заобиколени от любов и обожание. В семейството им мама е издигната на пиедестал - тя е най-красивата и неповторима жена на Земята, всички й се възхищават, а съпругът й я носи на ръце. В подобна атмосфера мъжът Везни израства с пълната увереност, че майка му е идеалната жена и друга като нея природата никога няма да създаде. 

Да обожаваш майка си няма нищо лошо. Но ако пред образа й всички други жени бледнеят, ще ти е много трудно да си намериш половинка. Жените, които мъжът Везни разглежда като своя партньорка, задължително трябва да приличат на майка му. Ако такъв мъж наистина се влюби, с времето той ще започне да се държи с жената до себе си така, както навремето е правел баща му. Това, за съжаление, няма да се случи толкова бързо. А може и изобщо да не се случи! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 21.01.2019 2:51

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz