logo

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Казват, че наглостта е паспортът, който отваря всяка врата. И да – понякога наистина е невъзможно нещо да се случи без лека дързост. Но прекомерната злоупотреба с търпението на другите може да унищожи трайно репутацията на даден човек и да унищожи доверието, което другите са му гласували.

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…

Оказа се обаче, че сред зодиакалните знаци има и такива, които са супер арогантни и нечестни. Именно затова е добре да стоите настрана от тях или поне да ограничите контактите си с тях до минимум и винаги да имате едно на ум.

Зодиите, които се мразят като за световно

И така – ето кои са най-арогантните и нечестни зодии:

Овен
Овните обикновено са скромни, но понякога упоритостта им е направо влудяваща и дразни всички. Дори е невъзможно да се разбере какво точно искат. Но е просто трудно за Овенът да формулира своите представи за случващото се и често се надява, че проблемите ще се решат сами без тяхното участие. За да се избегне конфликт, достатъчно е да им дадем стъпка по стъпка практически инструкции, тогава няма да ти се струва, че са арогантни и упорити.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Телец
Телецът по природа е по-освободена личност, готова да защитава мнението си във всяка ситуация. Те са толкова сигурни в себе си, че хората лесно се съгласяват с тях, но след това съжаляват. Следователно, Телецът трябва да вземе предвид мнението на другите, за да постигне цялостен успех, в противен случай рискува да остане в прекрасна изолация. Но дори и да се отдадат на възмутителни лудории, те винаги могат да оценяват последствията и да коригират онова, което са направили.

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

Близнаци
Близнаците са олицетворение на спонтанността и свободното мислене, на тях им се струва, че всеки насърчава тяхното безнравствено поведение. И когато чуят критики, те не ги приемат сериозно. По същия начин те оставят на другите правото да вземат самостоятелно решения и никога да не ги упрекват за резултатите. Наглостта на Близнаците е отражение на любопитството им, защото те обичат да изпробват късмета си и не се обиждат, ако не всичко се оказва така, както са искали. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Вили

Вили 16.02.2019 9:14

Взимаме три последователни зодий и ги очерняме . Нали някой трябва да си получи хонорара няма значение какво е надраскал .

аз  съм  ВЕСКА

аз съм ВЕСКА 16.02.2019 11:37

ИМАМ БЛИЗКИ И ОТ ТРИТЕ ЗОДИИ .ЗА ТЕЛЕЦА И ОВЕНА НЯМАМ ТАКИВА ВПЕЧАТЛЕНИЯ ....НО БЛИЗНАЦИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМЕНТИРАНАТА ЧЕРТА , Я УМНОЖЕТЕ ПО 1000 .

SEX

SEX 16.02.2019 19:16

ЗОДИЯ ЛАЙНАРИ СА

бибиян

бибиян 16.02.2019 19:58

,,Близнаците,, са и най-лъжливите в зодиака. Личен опит.