Най-грешните знаци на Зодиака

Най-грешните знаци на Зодиака

Порочното поведение е заложено в кръвта им и те не могат да живеят, без да съгрешат

Всеки човек е грешен и никой не може да избяга от греха! Животът ни понякога се развива по такъв начин, че е невъзможно да избегнем необмислените постъпки. А след това се налага да се покаем дълго за действията си.

Има хора, които всячески се стараят да водят праведен начин на живот, стриктно спазвайки Божиите заповеди и законите в Конституцията. Но има и такива, на които порочното поведение им е в кръвта и не могат да живеят, без да съгрешат.

Грехът за тях се е превърнал в норма на живот. И както уверяват астролозите, звездите, под които са родени те, допринасят в голяма степен за това.   

Скорпион

На първо място сред най-грешните знаци на Зодиака заслужено се нарежда Скорпионът. Хората от тази зодия са ужасни в гнева си, дълго време обмислят отмъщението си и никога не забравят какво са им причинили. 

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Трябва да бъдете особено внимателни с тях, защото Скорпионите не забравят с години дори и незначителните обиди и могат да ви ги припомнят в най-неочаквания момент. Те действат бързо и упорито, нападайки жертвата си с острите си коментари. 

Скорпионът иска всички да му се подчиняват. Ако види силна личност пред себе си, веднага ще се опита да смачка волята й. И ще прави това, докато не постигне резултат, който го устройва.

Представителите на този знак са много завистливи и им е трудно да се справят с това чувство. Атакуват врага си рязко и неочаквано. Единственият период, когато Скорпионът е сравнително спокоен, е когато е отчаян.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

В личния си живот Скорпионите се характеризират с безпрецедентен егоизъм. Ако нещо не ги удовлетворява, много бързо намират с какво да го заменят. 

Лъв

Лъвът си позволява да греши с кралски размах. Представителите на тази зодия обичат да бъдат в светлината на прожекторите, те са родени лидери и изискват безкрайно възхищение. 

Дори и най-малката критика може да предизвика буря от гняв и да ги накара да се впуснат в агресивно преследване на този, който ги е обидил. 

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

Абсолютното предимство на представителите на тази зодия обаче е, че не са отмъстителни и не се сърдят дълго време.

Една от греховните черти, присъщи на Лъва, е мързелът. Но той знае как да бъде мързелив по кралски. Лежейки на дивана, представителите на тази зодия не забравят да си придават делови вид и да управляват света.  

Лъвовете са страстни партньори. Те са много емоционални в проявата на чувствата си и често измъчват половинката си с ревността си.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Това, което не е присъщо на Лъва, е завистта. Кралската им натура никога няма да падне толкова ниско. Само на тях може да им се завижда!

Козирог

Основният грях на Козирога е скъперничеството. В това отношение просто нямат равни. Те събират пари през целия си живот, внимателно обмислят разходите, планират и спестяват. В същото време много трудно дават пари на заем, дори на най-близките си хора. 

Козирогът едва ли ще даде пари на някого, но за сметка на това ще му изнесе ценна лекция за това как човек трябва да живее според това, с което разполага и не трябва да харчи за глупости.   

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

Козирозите са типични работохолици. Те се отдават напълно на работата си и често забравят стойността на топлите човешки и семейни отношения.

Представителите на този земен знак са много отмъстителни. Те ще преследват врага си, докато не го унищожат напълно. С времето гневът им може да премине в меланхолия и тогава Козирогът ще отстъпи. 

В любовта Козирозите винаги са верни на половинките си и силно ги подкрепят. Изневярата е сред греховете, които не познават!

Водолей

Сред основните недостатъци на Водолея е мързелът му. Представителите на тази зодия знаят как и обичат да мързелуват.

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Те могат да лежат на дивана с часове, размишлявайки върху несправедливостите на този свят и да ги измъкнете от такова състояние, карайки ги да свършат нещо, е изключително трудно! 

Единственото нещо, което може да накара Водолея да се надигне от дивана и да се раздвижи, е нова връзка. Представителите на тази зодия се хвърлят в любовни приключения с главата надолу.

Близнаци

Взимай всичко от живота - това е девизът на Близнаците! И много често, следвайки това правило, представителите на този знак не разбират кое е грешно и кое - не.

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

Двойният знак предизвиква двойствената природа на Близнаците, която се проявява във всички аспекти на живота.

В любовта те са склонни към предателство и изневери. Ако партньорът им им омръзне, без капка угризение ще започнат да си търсят нов. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай