Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Мнозина тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли експрес".

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какво трябва и не трябва да правите през всеки един ден от месец февруари според лунния хороскоп. Посочихме ви и кои 4 зодии ги очакват големи промени именно през Малкия Сечко.
 
За целите на ново проучване от сайта за извънбрачни връзки „Виктория Милан“ са анализирали профилната информация на повече от шест милиона активни членове от над 33 страни, съобщава "Дарик".

Въз основа на тези данни е отчетено представителите на кои зодии присъстват най-масово в сайта.

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

От компанията са установили, че 15 процента от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13 процента) и Скорпион (12 процента).
 
Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16 процента). След тях се нареждат дамите Близнаци.

Ако сънувате, че правите секс това означава, че… (СНИМКИ 18+)

Това, че половинката спада към най-палавите зодии не означава непременно, че ще ви изневери, успокояват от "Виктория Милан".
 
"Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта", казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай