logo

Най-истеричните знаци на Зодиака

Най-истеричните знаци на Зодиака

С тях човек трябва да общува изключително внимателно, ако не иска да си навлече проблеми

Всеки човек си има както своите достойнства, така и своите слабости. Отрицателните качества са характерни за всички, но има хора, които сякаш са много по-склонни към мъст, скандали и истерии. 

С тях човек трябва да общува изключително внимателно, ако не иска да си навлече проблеми.  

Зодиакалният знак оказва влияние не само върху съдбата, но и на характера ни. Затова и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем за най-провокативните знаци на Зодиака, които не могат да живеят без скандали.

12 място: Водолей

За представителите на този зодиакален знак можем да кажем, че те са истински извънземни, които изобщо не са приспособени към земния живот. Слушайки историите им, може да си помислите, че току-що са паднали от небето. 

Всички знаят, че Водолеите не обичат да работят, да спазват обещанията си и да взимат отговорни решения. Точно затова обичат да забъркват различни интриги и скандали.

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

На тях не трябва да им се вярва, защото думите им не струват и пукнат грош. Те предпочитат да дърдорят глупости и да се забавляват, избягвайки сериозните теми.

11 място: Везни

Представителите на зодия Везни нямат абсолютно никакъв инстинкт за самосъхранение. На тях им е изключително неудобно да обиждат или да отстояват интересите си. В живота много често стават жертва на манипулации, защото не са в състояние да плетат интриги.

Вместо импулсивни действия, те предпочитат добрата стара хармония. Затова и няма смисъл да очаквате грандиозен скандал от Везните. Те предпочитат да са миротворци и дипломати, макар и мислено да са готови да унищожат всички.

10 място: Близнаци

Близнаците са едни големи деца, които отказват да пораснат и да приемат този свят насериозно. И си остават деца за цял живот.

Шесто чувство право в десетката! Интуицията на тези зодии никога не ги лъже

Това са неспокойни дърдорковци и лоши съветници, готови с часове да обсъждат хората. Близнаците дори не се смущават от факта, че никой не ги слуша. Основното за тях е обменът на безкрайна информация.

Те не обичат да се напрягат и затова такава сериозна работа като плетенето на интриги и скандали не е за тях. Близнаците се нуждаят само от едно - всяка минута да бъдат в празнична атмосфера.

9 място: Лъв

Лъвовете са много скандални по природа. Но пускат нокти само когато някой засегне егото им. Те имат много високо самочувствие и кралски навици, които могат да подлудят всеки. Заедно с това са обичани и почитани и затова правят скандали и интриги не повече от веднъж годишно.

5-те най-скучни знака на Зодиака

Ако всички погледи са приковани в тях непрекъснато, те се потапят в състояние на хармония и любов към всичко живо.

8 място: Телец

Това, което кара Телците да влизат в конфликти, са парите. Представителите на този знак често се правят мъченици, които са готови да направят всичко за щастието и просперитета на семейството.

В гнева си обаче внушават страх и затова не си струва да ги ядосвате. Те са в състояние да се превърнат в истински тирани и да унищожат живота на близките си, но само в екстремни случаи. 

7 място: Стрелец

Оптимизмът на Стрелците граничи с идиотизъм. Цял живот те се радват и забавляват без видима причина - нещо, с което притесняват околните.

Шеф според зодиака: Как ръководят представителите на различните знаци

От раждането си в главата им са се загнездили куп абсурдни идеи, които неуморно се опитват да превърнат в реалност. Те могат да ви причинят толкова много проблеми, че да ви накарат да се молите на Господ да ви даде поне минутка почивка.

Но да се забъркват в скандали и интриги, Стрелците не обичат. Те искат само да се веселят, да разговарят и да се радват на живота. 

6 място: Овен

Овните са агресивни, но примитивни. Те ще искат да крещят и ругаят, докато не се успокоят, а след това ще атакуват, за да постигнат целта си. 

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

По принцип представителите на тази зодия са безобидни, обичат да се хвалят и да се шегуват. Но могат да бъдат и много отмъстителни и жестоки, особено към тези, които са ги разочаровали. 

5 място: Скорпион

Представителите на тази зодия се отнасят към всички еднакво, злобно и безмилостно. Ако искате да захапете някого, Скорпионът е точният човек. В един прекрасен ден той ще ви направи много мръсен номер, само за да погали самочувствието си. 

За да постигнат целта си, Скорпионите са готови да пожертват всичко, дори любим човек. Те са скандални и изключително арогантни личности, които могат да бъдат и много мили, ако имат нужда от нещо. 

Обичат да нараняват и да гледат страданието на жертвата си. Понякога със същата цел нараняват и себе си.

4 място: Риби

Рибите са изкусни манипулатори и лъжци. Те лъжат толкова често, че понякога се случва сами се изгубят в думите си. Но през цялото време се опитват да защитят честното си име.

Предадете ли някоя от тези зодии, губите я завинаги

Те обожават да драматизират, да плетат интриги и да сплетничат, като винаги се опитват да свалят всички подозрения от себе си.  

На Рибите не бива да им се споделя нищо лично! Бъдете сигурни, че веднага ще направят тайната ви публично достояние.  

3 място: Рак

Раците са неудачници и сръдливи ретрогради. През по-голямата част от живота си не спират да се оплакват от цялото човечество. Вместо черупка, на гърба си мъкнат огромен товар от натрупани обиди.

Те са подбудители на всеки спор и получават истинско удоволствие от това. По природа са много страхливи. Но са в състояние да нанесат първия удар, макар и само от страх.

Представителите на този знак могат да се преструват на щастливи дълго време, но в действителност са много слаби и уязвими създания, които отчаяно се нуждаят от любов.

2 място: Дева

Девите заслужено получават сребърния медал в тази класация. Те са мърморещи песимисти, чиято цел е да притесняват всички. Те са склонни да обвиняват, дори и без причина. А общуването с тях се превръща в поток от претенции, критики и укор.

Тези три зодии имат най-чисти сърца, не ги губете никога!

Девите са в състояние да извадят всеки човек от равновесие. Те са умели майстори на скандала и интригите, затова най-добре не се карайте с тях.

Отмъщението им е повече от ужасно, защото разгневената Дева ще измъчва враговете си, докато не започнат да се молят за милост.

1 място: Козирог

Козирозите са истински тирани. Те не могат да се разбират с хората по мирен начин. Тяхното желание за слава и доминиране ги прави наистина студени и жестоки.

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Тези хора тормозят всички, изисквайки безупречност във всичко. Всяка рязка шега в тяхна посока може да бъде причина за истерична експлозия.

Представителите на тази зодия не блестят с ерудираността си, но смятат всички останали за глупави и недалновидни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

лиса алиса

лиса алиса 15.10.2020 10:07

не съм съгласна да ме слагате на второ място, може да съм взискателна но съм търпелива и работлива,обичам реда, очаквам от другите сами да се сетят за добрите взаимоотнашения, избухбам тогава, когато виждам, че колкото повече търпя, толкова повече ми се качват на главата.

Хаха

Хаха 08.11.2020 11:27

Хаха. Раците , са незрели и страхливи, инфантилни, без капка чувство на зрялост.