logo

Най-точните бабини тълкувания на сънищата

Най-точните бабини тълкувания на сънищата

Това, което ни се привижда докато спим, разкрива за какво трябва да се готвим наяве

Някой някога бе казал, че сънуваме или неща, които вече са ни се случили или такива, които ще ни се случат. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че четири зодии, които сънуват пророчески сънища и не трябва да пренебрегвате думите им.

Малко след това от jenata.blitz.bg публикувахме и думите на психолог, който разкри защо починалите ни близки често ни навестяват насън. Редом с това се появи и тълкувание на баба Ванга за сънищата. Едно е сигурно – бабините гадания по нещата, които сме видели насън, винаги се оказват верни. Техните интерпретации понякога се оказват много по-точни, отколкото в съновника.

Именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще поговорим за определени неща, които сънуваме и какво вещаят бабините тълкувания за тях.

Гответе се за нова връзка, любов и сватба, ако сънувате…
Според бабините тълкувания, ако насън се сдобиете с нови обувки, то това означава, че скоро ще „бъдете чифт“ и в живота – тоест ще срещнете любовта. 

Ако сънувате, че правите секс това означава, че… (СНИМКИ 18+)

Ако пък вече сте намерили човека до себе си, но сънувате, че се карате, то не се притеснявайте – това е на добро. Ако насън любовниците се карат, крещят и се бият - това предвещава силна връзка и силна любов. 

Ако насън вашата половинка ви нарани до кръв, то сватбата помежду ви (ако вече няма такава) ще бъде скоро. Кръвта вещае и раждане и майчинство. 

Присънят ли ви се лебеди, щъркели, дъбово дърво или пък че купувате килим ,то това пак означава, че скоро ще имате много късмет в любовта.

Ако се къпете в кална вода насън или ако ви падне зъб, то…
Да се къпете в кална вода насън, да намокрите краката си или да се полеете неволно с вода значи, че скоро може да се разболеете или да станете жертва на клюки. 

Ако насън започне да ви се клати зъб или дори да падне, то това значи, че някой от обкръжението ви ще се разболее, а пък самите вие ще изпитате болка, ако вашите близки се разболеят. 

Сънувате ли екскременти, то се гответе за… 
Ако ви се присънят екскременти не се притеснявайте – това е на пари и печалба. Какъвто и да е сценарият с екскрементите, то те винаги означават само едно – ще имате много финансови и материални успехи.

Насекомите също обещават печалба. Присънили ви се човек със силно окосмени ръце, гъста и дълга коса и т.н., то това пак е поличба за пари.

Ако насън времето се мени, то…
Промяната на времето от облачно в слънчево в съня е сигурен знак за бързи и щастливи промени, които ще настъпят в живота ви.

Пътят и новите места вещаят промяна. Ако насън разберете, че живеете на непознато за вас ново място - бъдете сигурни, че промените в реалния свят ще се случат скоро. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай