logo

Ако сънувате, че правите секс това означава, че… (СНИМКИ 18+)

Ако сънувате, че правите секс това означава, че… (СНИМКИ 18+)

Както знаете в сънищата можем да видим различни предмети и явления. Често сънуваните образи ни подсказват да търсим присъствие в тях на скрит смисъл и намек за бъдещи събития. Днес от jenata.blitz.bg ви предлагаме да разберете за какво трябва да се подготвите, ако сънувате, че правите секс. За да отговорим на този въпрос, решихме да се позовем на няколко от най-надеждните и пълни източници.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Мечтата на Густав Милър: Ако мечтаете за секс 
Тази фраза твърди, че ако интимната близост ви носи удоволствие, то в действителност няма да има проблеми в личния ви живот. Ако сексуалният контакт в съня ви остави с изключително неблагоприятни чувства, тогава трябва да мислите за моралния и етичния аспект на вашата връзка. Визията, в която наблюдавате интимността на други хора, предупреждава, че поради присъщата ви гледна точка на нещата, вие ще изпитате сериозни трудности в процеса на създаване на семейство.

Интерпретация на сънищата на Фройд: сексуален контакт в съня 
Според информацията от този източник интимността, която е видяна, не се нуждае от символична интерпретация. По правило сексът в съня е характерен за пубертета, както и за продължително въздържание. Такава визия може да бъде отражение на съжалението ви за загубени възможности и неизпълнено желание да влезете в близка връзка с този или онзи човек.

Секс мераците зависили от...

Съвременна книга мечта: интимност, за да видите в съня 
Да правиш секс в съня си значи, че в реалния си живот си силно привлечен от даден субект. Ако виждате такива сънища редовно, тогава трябва да помислите за връзката си с партньора си: всичко ли е гладко в тях и наистина ли сте близо до човека, който ви подхожда във всяко отношение, включително и в леглото?

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Средновековна книга със сънища: сексуален контакт 
Ако мечтаете за интимност със съпруга, тогава ви очакват разнообразни благоприятни събития. Като правило те ще бъдат свързани със семейния живот.

Защо мечтаят за секса
Ориенталската книга на мечтите Vision, в която се наслаждавате на интимност, пророкува тъга и безпокойство. Ако сексът в съня беше скучен и не ви даде очакваното удовлетворение, тогава вие противно на очакваното, но трябва да се готвите за всякакви радости.

Интимната интерпретация на сънищата, в която сексът играе основна роля, е най-пълна в тази колекция. Авторите на източника много внимателно описват различните възможни ситуации и дават смисъл. Предлагаме да разгледаме по-подробно няколко точки от подобни интерпретации.

Виртуален секс 
Това явление отразява фалшивата поява на ситуацията. Ето защо виртуалният секс в съня ви подсказва, че сте сгрешили относно реалното състояние на нещата и отношението на хората около вас. Това може да се отнася както за външния вид, така и за способностите и професионализма. В крайна сметка, виртуалната реалност е изключително измамна и ненадеждна.

Интимност в пространството 
Тази мечта е отражение на процеса на подобряване на вашето тяло и душа. Така че, ако в края на сексуалния контакт сте изпитали наистина неземно блаженство, тогава рано или късно ще можете да разберете тайните на вселената. Какво означава за вас сексът в съня? В този случай нещо или някой се намесва в опитите ви да познаете законите на Вселената. Ако, докато правите любов в космоса, наблюдавате близките планети или други небесни тела, тогава не сте сами в стремежа си да опознаете тайните на Вселената. В допълнение, такова видение може да отразява вашето присъщо желание да се дистанцираш от хората около теб и да бъдеш оставен сам със себе си и с мислите си.

Сексът на обществено място 
Такъв секс в съня отразява желанието ви да развявате чувствата и мислите си. Може би причината за това е липсата на мъдрост, която подсъзнателно искате да компенсирате за съвета или препоръката от външен човек. В допълнение, такава визия може да бъде резултат от факта, че се чувствате самотни и така се опитвате да привлечете вниманието към себе си. Ако човек мечтае, че има секс на обществено място, в реалния живот се стреми да докаже на другите своето превъзходство. За представител на по-слабата половина на човечеството подобна визия може да означава загуба на добро име. Ако сте мечтали, че вие и вашият партньор сте напълно голи и правите любов към цяла тълпа зрители, тогава в близко бъдеще рискувате необмислен акт, който по-късно сериозно съжалявате.

Интимност с известна личност
Подобна мечта може да бъде отражение на желанието ви да се присъедините към чуждата слава. За един млад човек такава мечта символизира възможността да получи патронажа на влиятелен човек, който ще помогне бързо да се изкачи по социалната стълба и да направи голяма кариера. За човека това означава появата на нови идеи и сили за тяхното прилагане. Да мечтаеш за секс със знаменитост за една жена - за късмет и изпълнение на съкровени желания.

Сексуално общуване с починал човек 
Тези видения отразяват копнежа за безвъзвратно изчезнали хора, желанието да се установи контакт с тях на нематериално ниво и дори временно пребиваване в другия свят. Ако кръвната ви роднина играе партньор в секса, то тогава носталгията около отдавнашните детски и младежки времена често ви посещава. Ако в съня си правите любов само с познат човек, който вече не е жив, тогава се интересувате много от това, което се случва с душата ни след смъртта. Освен това се смята, че чрез видения мъртвите се опитват да предадат на нашето съзнание някои важни неща, които ние отчаяно се стремим да знаем.

Интимност с чудовище 
Сексът в съня с огромно чудовище има три възможности за тълкуване. Според първата от тях, тази визия отразява присъщата скованост по отношение на интимния живот. Винаги се опитвате да се придържате към моралните стандарти, което не ви позволява напълно да се предадете на инстинкт и да получите удоволствие. Втората интерпретация се свежда до факта, че сънуващият подсъзнателно смята някой от неговия вътрешен кръг за истинско чудовище и чудовище. За жените подобно зрение може да означава началото на менструацията. За представителите на силната половина на човечеството подобна мечта може да действа като отражение на нежеланието да се подчинява на авторитета на друго лице (например шефа). Това може да се дължи на факта, че се съмнявате в професионалните качества на шефа си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пешо

Пешо 28.01.2019 12:30

Накратко: Гладна кокошка просо сънува.

Kaka Pena

Kaka Pena 30.01.2019 7:07

Хмммм... зщо ми се струва , че на 4-та снимка и двата чифта крака са мъжки....

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 30.01.2019 10:35

...че ...просто ви се прави такъв. Голяма философия за едното е..не.