logo

Немски астролози: Тези 3 зодии ще забременеят през 2021 година!

Немски астролози: Тези 3 зодии ще забременеят през 2021 година!

Мечтаете ли да забременеете през новата година и да създадете семейство? Следващата година ще бъде изключително благосклонна към три зодии в личен план. Техните шансове да забременеят и да изпитат неизмеримо щастие са по-големи от представителите на други зодии.

Вижте кои са майките на 2021 година:

Рак

Раците от ранна възраст мечтаят за многодетно семейство. Представителите на тази зодия особено гравитират към майчинството и безусловната майчина любов. Не пропускайте момента, а именно първата половина на 2021 г., според немските астролози, е особено подходяща за зачеване на бебе (или може би дори близнаци!) 

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Стрелец

Предприемчивата и екстровертна зодия е много щастлива в отношенията си. Стрелецът мечтае за деца от няколко години. И няколко отлични шансове за дългоочакваното зачеване ще се представят от юни до август 2021 г. През тези горещи месеци голямото им желание ще се сбъдне и огнения знак ще забременее.

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Риби

Чувствителните и мечтателни рибите през последните години са много нещастни в любовта. Но именно в трудния период на пандемията от коронавирус те намериха партньор за цял живот или преосмислиха връзката си със старата си половинка - и сега са лудо влюбени.

И въпреки че не е било планирано да стане майка, жената риби може скоро де преосмисли живота си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пешо

Пешо 06.12.2020 11:19

Уф, отдъхнах си. Няма да забременявам!