logo

Павел Глоба: 3 зодии ще изживеят страшен финансов кошмар в края на 2020-а

Павел Глоба: 3 зодии ще изживеят страшен финансов кошмар в края на 2020-а

Постарайте се да не губите пари и се научете да спестявате, съветва астрологът

2020 г. се оказа доста трудна година. Пандемия, безпаричие и смърт белязаха първите й четири месеца. 

И макар до края на годината да има още много време, личният астролог на руския президент Владимир Путин Павел Глоба отдавна е готов с прогнозата си за последните й месеци. А тя не е никак розова за представителите на три зодии.

По думите му, за тях краят на 2020-а ще е истински ад и трябва да се готвят за огромни финансови неуспехи. 

Астрологът съветва да не се захващат с нови дела. Най-добре е да завършат започнатите вече неща, довеждайки ги до логичен край, за да получат поне някаква печалба, защото след това финансови постъпления не се очакват.  

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

Не бива да се надяват и на лесни пари и приличен доход. Финансите ще дойдат при тях с големи трудности.  

За представителите на тези зодии е много важно още сега да прегледат източниците си на доходи и да се убедят, че те са надеждни и ще могат да им донесат постъпления в случай на материални трудности.

Постарайте се да не губите пари и се научете да спестявате, съветва още Глоба. 

Близнаци

За Близнаците идва специален период, в който не трябва да се захващат с нови неща, свързани с пари. Може да се каже, че сте имали определени финансови очаквания, които по някаква причина не са се оправдали.

Пълен хороскоп за 2020 година! Втора част СНИМКИ

Не бива да влизате в дългове, защото ще ви бъде много трудно да се измъкнете от това положение. Живейте със средствата, с които разполагате и не увеличавайте разходите си. Просто трябва да преминете през този труден период в живота си и да излезете от него с достойнство.

Купувайте само най-необходимото и не изпадайте в неприятности, т.е. не търсете приключения, живейте спокойно и планирайте бъдещето си.

Сега е много важно да си направите необходимите изводи, за да не повтаряте финансовите си грешки.
Ще дойде времето, когато ще успеете да размразите нещата си, а звездите ще ви помогнат в това.

Лъв

Времето ще покаже, че сте направили нещо грешно. Очаква ви сериозен недостиг на пари. Ще разберете, че е дошло време да промените нещо в живота си.

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Бъдете готви за изненади, които ще ви донесат материални неприятности. Препятствията ще възникнат по пътя ви и трябва да се запасите с търпение и подкрепа от най-близките си хора, за да преодолеете и тази сложна житейска ситуация.

Положението ще се усложни значително в края на годината. Така че, ако се появят поне някакви финансови източници, не пропускайте възможността да се запасите с някаква сума, защото тя ще ви е нужна.

Бъдете изключително внимателни. Ще успеете да се справите с всички трудности, но няма да е толкова скоро, колкото ви се иска. Сега трябва да съберете волята си и да не позволявате на отчаянието да ви завладее. 

Скорпион 

Очаква ви финансова нестабилност и материални проблеми, които няма да можете да разрешите много лесно. 

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Ситуацията ще бъде особено тежка към края на 2020 г., така че си струва да обмислите всичките си действия, да не трупате дългове, да живеете със средствата, с които разполагате, колкото и да ви е трудно, и да не започвате нови проекти.

Просто се опитайте да завършите нещата, с които сте се захванали отдавна и да натрупате поне някакви средства, макар и малко.

Можете да разчитате на помощта на звездите, но не и сега. Трябва да се запасите със сериозно търпение и издръжливост и да не се срамувате в най-трудната ситуация да потърсите помощ от вашите приятели и близки. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

В живота ви няма да има само трудности. Сега просто трябва да ги оцелеете. След това слънцето отново ще се покаже иззад облаците и ще можете да му се порадвате истински. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай