logo

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Животът им ще бъде много лесен, а късметът ще ги следва по петите през цялата година

Известният астролог Павел Глоба разкри кои зодиакални знаци ще превърнат всичките си мечти в реалност през новата година. По думите му, 2020-а за тях ще е решаваща и ще им донесе само хубави неща. 

Астрологът твърди, че представителите на някои зодии ще бъдат огромни късметлии през тази година и ще успеят да изпълнят и най-безумните си мечти.

За съжаление, щастливците са родени под знака на три зодии. Животът им ще бъде много лесен, а късметът ще ги следва по петите през цялата година. 

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Щастието ще се изсипе като сняг върху главите им. В същото време няма да е необходимо да правят нищо, за да превърнат мечтите си в реалност. 

Ето ги и щастливците:

Телец

През 2020 година мислите на Телците ще придобият невероятната способност да се материализират. Представителите на тази зодия ще получат буквално всичко, което желаят.

3 зодии ще се къпят в пари през първия месец на новата година

Това, за съжаление, крие известни опасности, защото негативните мисли също много лесно могат да се превърнат в реалност! Затова Телците трябва много да внимават за какво мислят и да се стараят винаги да са настроени на позитивна вълна.

През 2020-а всичко, с което се захванете, ще ви се получава с лекота. Независимо от това хороскопът, а и Павел Глоба, съветват да се занимавате с духовни практики, да се научите да не обръщате внимание на лошото и да се концентрират върху доброто.

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Направете списък с плановете си за годината, за да получите точно това, от което се нуждаете най-много.

Стрелец

Стрелците ще бъдат истински галеници на Съдбата през новата 2020 година. Успехът ще бъде на тяхна страна през цялата година. Целите, които си поставят още в новогодишната нощ, ще намерят своята реализация в близко бъдеще.

Всичко, което желаете, ще постигнете много лесно. 

Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Стрелците са сред зодиите, които ще преживеят тази година много лесно. Очакват ги подобрения във всички сфери, включително в работата и личните отношения. Годината обещава финансов просперитет и нови пътешествия.  

Козирог

2020 година ще донесе на Козирозите много постижения. Представителите на този зодиакален знак ще повишат значително авторитета и социалното си ниво, ще се издигнат и ще бъдат високо ценени.

Начинанията ви ще се окажат много успешен. Можете спокойно да планирате нещо ново, проект или пък да смените работата си. Ако отдавна сте мечтали да започнете свой бизнес, сега е моментът! 

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година

В любовен план ще се радвате на стабилност, кариерата ви ще тръгне стремително нагоре, а доходите ще се увеличат. Няма да е нужно да работите здраво, да не си доспивате или да трошите нерви, за да постигнете успех. През 2020 година всичко ще ви се получава с лекота!  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

nikolai hristov

nikolai hristov 16.05.2020 10:44

Вярно ли? Дано Господи!