logo

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Представителите на тези знаци ще привличат парите като магнит

Според известния астролог Павел Глоба пролетта ще дойде и ще напълни джобовете на представителите на някои знаци. Далеч обаче не всички ще се радавт на големи парични постъпления. 

3 зодии ще жънат приказни финансови успехи през март

Представителите на само 3 зодии, според известния астролог, ще излязат от месец април с пълен с пачки портфейл.

Април е идеалното време за спестяване. Той е чудесен за пътувания, командировки, но трябва да внимавате относно имотни сделки, предупреждава Глоба. 

Внимавайте много с тези 3 зодии! Ядосате ли ги – става страшно

Той съветва да не се сключват важни споразумения за партньорство през първата половина на месеца. Енергията трябва да бъде насочена към изпълняване на останалите ви планове и завършване на поетите вече ангажименти. 

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет


Ето кои зодии обаче ще се превърнат в магнит за пари и ще увеличат сериозно доходите си. 

Девата ще се превърне в истински магнит за пари през април 2021 година. Съдбата ще ги пази дълго време. Всякакви манипулации с пари ще бъдат успешни, а инициативността в работен план, ще ви помогне за увеличаване на доходите. 

Астрологът съветва да действате по-смело, но да не прекалявате със сребролюбството и не бъдете стиснати. Парите трябва да се харчат, а не да прашасват някъде. 

Бягайте далеч от тези 4 зодии, ще съсипят живота ви

Уникален шанс ще имат Водолеите. Има голяма вероятност да получите повишение. Интернет бизнесът ще е изключително успешен, струва си да поемете риск, ако искате да развивате подобни идеи. 

Финансови постъпления очакват и Раците. Те ще могат значително да увеличат спестяванията си благодарение на постоянството си. На някои от вас помощ ще даде влиятелен човек. 

Астрологът препоръчва да слушате съветите на другите и да не избягвате сътрудничество. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай