logo

Павел Глоба: Тези зодиите ще се радват на невиждан късмет през ноември

Павел Глоба: Тези зодиите ще се радват на невиждан късмет през ноември

Оправданият риск ще им донесе добри плодове, стига да не прекрачват границата

На едни ноември ще донесе тежки изпитания, а за други месецът ще се превърне в изключително успешен период, изпълнен с добри възможности и възможност за изпълнение на всички желания. Това сочи прогнозата на руския астролог Павел Глоба за предпоследния месец на 2021 година. 

На голям късмет през ноември ще се радват представителите на зодия Лъв Козирог и Риби. Оправданият риск ще им донесе добри плодове, стига да не прекрачват границата. 

Белият метален бик ще бъде бъде благосклонен и към любимците си - Овен и Телец. Те ще се радват на невероятен успех във всичко, с което се захванат.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

В края на есента правилото който работи много и усърдно, получава добър резултат, продължава да действа с пълна сила. Съдбата обаче ще се намеси само в живота на Огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец. В повечето случаи те ще имат късмет, без значение с какво ще се захванат.

Въпреки това Глоба препоръчва да не рискуват пари, защото в решаващия момент Фортуна може да им обърне гръб, което ще доведе до голяма финансова загуба.

Неземно щастие ще сполети тези 3 зодии до края на годината

За да постигнете успех в бизнеса и да получите предимство в преговорите, си струва нещата да се случват в благоприятните за месеца дни, които, по думите на руския астролог, са: 3, 6, 9, 10, 15, 19 и 28 ноември.

Положението на звездите ще съпътства всички начинания и ще ви помогне да постигнете това, което искате.

Особено внимание трябва да обърнете на неблагоприятните дни: 1, 4, 7, 12, 18, 21, 26 и 30 ноември. Тогава не трябва да правите планирани операции и големи финансови сделки, предупреждава Глоба./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай