logo

Павел Глоба: Животът на тези зодии се преобръща на 180 градуса през август

Павел Глоба: Животът на тези зодии се преобръща на 180 градуса през август

Въздържайте се от решителни действия и избягвайте големи парични инвестиции в неблагоприятните дни от месеца, съветва астрологът

Прочутият астролог Павел Глоба представи хороскопът си за месец август. 

Прогнозата му предоставя невероятна възможност да научите малко повече за възможностите, които ще ви предложи последният летен месец. Тя ще ви подскаже от какво да се пазите и накъде смело да вървите към нови възможности.

Специалистът препоръчва да планирате всички важни въпроси и сериозни медицински интервенции в благоприятните дни от месеца: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 14, 17, 18, 19, 21, 24, 25, 28, 30 август.

Трябва да се въздържате от решителни действия и да избягвате големи парични инвестиции в неблагоприятните дни от месеца: 1, 6, 9, 12, 13, 15, 16, 20, 22, 23, 26, 27, 29 август.

Ето какви изненади са подготвили Звездите на всеки знак от Зодиака:

Овен 

По-добре е да се откажете от доверителни отношения с непознати хора. Това може да ви подведе. На първо място за вас няма да бъдат финансите, а признанието и уважението. Това ще постигнете в последния месец на лятото.

3 зодии ще бъдат любимците на Съдбата през август

Ще търсите нови контакти и ще се стремите да направите най-добро впечатление на хора, които не познавате. Астрологът препоръчва да се съсредоточите върху собствените си интереси, които ще бъдат най-важните през този период.

Телец

Август ще бъде идеално време за пълноценна почивка и възстановяване. Павел Глоба съветва да оставите настрана желанието за усилена работа и печелене на пари и просто да посветите това време на почивка.

Не пилейте време, за да привлечете вниманието на околните и да ги изненадате със своите знания и интелигентност. За мнозина това може да е напълно безинтересно. В края на месеца е добре да избягвате големи покупки и сериозни финансови инвестиции.

Близнаци

През този месец е по-добре да се заемете с решаването на въпроси от личен характер. Това е изключително благоприятен период за изглаждане на отношенията с любимия.  Самотните представители на знака могат да потърсят своята сродна душа или просто да отделят време за себе си.

Астрологът съветва да бъдете внимателни в любовните дела. Съществува риск от загуба на репутация, която впоследствие трудно се възстановява. Безскрупулни хора могат да се възползват от добрите намерения на романтичните Близнаци за своите користни цели. 

Рак

През август не се надявайте, че ще успеете да постигнете нещо значимо. Ще трябва да поемете огромна отговорност. Трябва да използвате всяка благоприятна възможност, за да реализирате целите си.

Необходимо е да положите големи усилия, за да постигнете успех в професионалните дела и щастие в личния живот. Дори и най-лоялните няма да успеят да ви помогнат много, затова ще трябва да разчитате само на собствените си сили.

Лъв

За активните представители на знака август ще бъде идеален да се отърват от всички отговорности и просто да си починат. Пълноценната почивка ще ви позволи да натрупате сили и да се заредите с положителна енергия, които в близо бъдеще да насочите към решаването на важни въпроси, които ще изискват спокойствие и отдаденост.

3 зодии ще се радват на неземно щастие и сбъднати мечти през лятото

Ще се наложи да сте по-деликатни в отношенията с любимия. Може да получите достоен отпор във всички сфери.

Дева

Месецът няма да е толкова продуктивен за неспокойните Деви. За да не губите енергията си напразно, трябва да се настроите към партньорски дейности. Това е единственият начин да постигнете максимално възможни резултати.

Няма нужда да хабите енергията си за празни начинания. Астрологът не препоръчва да опитвате да помагате на всички наоколо, тъй като това няма да е от полза за никого. Най-добре е да обърнете повече внимание на семейството, а не да се стремите да спечелите всички пари на света наведнъж.

Везни

Въпреки факта, че активните представители на знака няма да се откажат от опитите си да спечелят възможно най-много пари дори през неблагоприятния за това август, едва ли ще успеят. Според финансовия хороскоп на Глоба, никакъв късмет няма да им помогне в това.

Везните ще трябва да променят поведението си и да станат по-отговорни в бизнес делата. Хората искат да видят в тях не само способността им да вървят напред към целите си, но и по-сериозен подход към важните въпроси.

Скорпион

В края на лятото импулсивните и упорити Скорпиони ще трябва да намалят апетита си. Това е времето, когато представителите на целия зодиакален кръг, ще трябва да си спомнят за скромните възможности на август. По-добре е да се съсредоточите върху най-важното и да стигнете до края на целта си.

Астрологът съветва да използвате месеца за почивка и зареждане с жизнена енергия. Семейните Скорпиони ще бъдат изправени пред труден избор между това да се върнат към миналото или да запазят това, което имат в настоящето.

Стрелец

Стрелците с удоволствие ще използват август, за да си починат активно и да се гмурнат в удоволствията на живота. Ще успеят лесно да оставят работата на заден план, въпреки че август за тях ще е доста благоприятно време за всякаква дейност.

3 зодии ще се радват на неземно щастие и успехи… чак до 2026 г.

Възможни са нови романтични приключения, които най-вероятно ще прераснат в кратка афера.

Козирог

Винаги насочени към големи резултати, през август Козирозите ще бъдат разочаровани. За тях това ще бъде време на несбъднати надежди. Астрологът препоръчва да не градите грандиозни планове и да не хабите енергията си напразно. Въпреки това дори малките постижения могат да задоволят гордостта на амбициозните представители на знака.

Ще се наложи да бъдете отговорни към здравето си и да отделите време за пълноценна почивка. Това ще ви позволи да постигнете високи резултати в близко бъдеще. Важно е да внимавате с новите запознанства и да не бързате да се разкривате напълно пред непознати.

Водолей

Прекалената емоционалност и избухливост на Водолеите може да доведе до големи проблеми с любимия. Представителите на знака ще трябва да се контролират.

Общуването с приятели, любимото хоби или ваканцията ще ви позволи да се отвлечете от негативните мисли. По-добре е да се концентрирате върху постигането на цели, които могат да се отнасят не само до професионални дейности. Отложете личните въпроси за по-късно, тъй като анализът на връзката може да доведе до раздяла.

Риби

Рибите могат да получат шанс да спечелят пари през този неактивен месец или дори да се издигнат на работното място. Август ще е благосклонен към целенасочените представители на знака. Колективната отговорност и ползотворните партньорства могат да доведат до голям успех.

Щур късмет и тлъсти пачки в джоба за тези зодии цяло лято

На самотните Риби Глоба препоръчва да се вгледат по-внимателно в близкия си кръг, а не да търсят потенциален партньор само в нови познанства. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Zoey kalimanski

Zoey kalimanski 02.08.2022 8:14

Ha ha toq astrolog napravo gi prasta vsichki n'a pochivka stoto mnogo zle ste inache :)