logo

Щур късмет и тлъсти пачки в джоба за тези зодии цяло лято

Щур късмет и тлъсти пачки в джоба за тези зодии цяло лято

Положителни промени ще им се случат както в личен, така и в професионален план

С всеки изминал ден времето навън става все по-хубаво и по-хубаво, което означава само едно - сезонът на отпуските и морето е съвсем близо!

Ако сте любопитни да узнаете какво ви очаква през най-безгрижното и заредено с емоции време от годината, сте попаднали на правилното място. Защото днес от jenata.blitz.bg ще ви представим специалния хороскоп на астролозите за лято 2022.

Те обещават прекрасни изненади на шест знака от Зодиака. По думите им, още с първите летни дни представителите на тези зодии ще започнат да усещат положителните промени както в личен, така и в професионален план.

Това са трите най-успешни зодии

Късметът и любовта ще са на тяхна страна, а парите ще започнат да валят от небето.

Ето ги и щастливците на лято 2022:

Стрелец

Стрелците са пълни с идеи и вдъхновение. За първи път след дългия творчески и работен застой им се иска да се върнат към предишния си живот. А това означава само едно - че в близко бъдеще ги очакват значителни трансформации.

В личен план промени не се очакват, но кариерният растеж ще бъде изключително бърз. Стрелците ще получат нова позиция, ще разширят уменията си или ще преминат курсове, които по-късно ще им помогнат да заемат по-високо платена длъжност.

Водолей 

За Водолеите това лято ще бъде преломно по отношение на парите.

За нищо на света не споделяйте тайните си с тези зодии

Ще им бъде предложен изгоден проект, ще получат и повишение на заплатата. А някои дори ще се сдобият с щедро наследство.

Овен

Овните ги очаква преместване, което, по думите на астролозите, ще бъде непланирано. Въпреки това, веднага щом мислите за него започнат да се появяват, те не бива да ги прогонват, тъй като това решение ще доведе до изключително положителен резултат.

Близнаци

През този сезон на Близнаците ще им провърви на работното място. Звездите казват, че представителите на този знак отдавна не са доволни от работата си и имат усещането, че са недооценени.

През лятото обаче ще се появят нови предложения за сътрудничество и по-изгодни финансови проекти. Най-важното нещо е да се запасят с търпение.

Рак

Раците ще имат късмет по отношение на здравето и семейството. Ако са имали здравословни проблеми, нещата ще се оправят. Ако се готвят за някаква операция или продължително лечение, всичко ще приключи с успешен край.

Представителите на тези зодии не могат без адреналин

Разрешение ще намерят и онези сериозни семейни проблеми, които преди това не са им позволявали да живеят спокойно. 

Дева

За Девите това лято най-важен ще бъде личният живот. Предстоят им сериозни промени под формата на сключване на брак.

Астролозите добавят, че не е изключено да започнат връзка с човек, когото познават от дълго време. Като цяло лятото ще бъде изключително успешно за създаване на семейство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Касандра от Сусурлево

Касандра от Сусурлево 26.05.2022 9:36

Нищо подобно! Вчера си отиде една дева, а 2022 беше определена като най-лошата за Девите! Но идва съд за пропагандната измет, манипулаторите и обикновените преписвачи по сайтове и сайтчета! И не, никой няма да ви репресира! Скоро никой няма да чуе за вас!