logo

Пазете се от тези зодии! Наглостта им няма граници!

Пазете се от тези зодии! Наглостта им няма граници!

Те не изпитват притеснение да натоварят някой друг със задачите си и обожават да се месят в чуждите неща

Някои хора са толкова стеснителни, че се страхуват да се обърнат за помощ дори към най-близките си. Други път изобщо не се стесняват да го правят, при това по най-безскрупулния начин!

Без да им мигне окото, те ще натоварят някой друг с проблемите и задачите си, а после ще си присвоят чуждите заслуги! Те не осъзнават, че са нагли и не смятат това, което правят, за нещо лошо. В очите на околните обаче това предизвиква само недоволство. 

Астролозите казват, че хората, родени под 4 зодиакални знака, не изпитват никакво притеснение да разтоварят тежестта, с която са се нагърбили, върху някой друг. И с удоволствие се бъркат в живота на другите. Ето кои са те:  

Скорпион

Наглостта на Скорпионите няма граници! Те отвличат приятелите си, а понякога и напълно непознати, от важните за тях дела, защото някой трябва да им помогне. Молят и грабят по най-безхаберния начин. 

В защита на този знак можем само да кажем, че принуждавайки приятелите си да му помагат, самият той никога не отказва помощ. С желание участва в живота на другите и оказва подкрепа.

Под какви зодии се раждат най-често жените, които могат да променят света

Скорпионите приемат и разбират наглостта си и понякога й се присмиват, но нямат намерение да се откажат от този си лош навик. Защото той им помага да постигнат това, което искат. 

Често пъти наглостта им се проявява в отговор на атаките, които получават от различни страни. 

За да постигнат целта си, те ще използват манипулаторските си способностите и ще изпълнят плана си майсторски, без жертвата им да се усети. А ако случайно някой ги хване, до край ще отричат това, в което ги обвиняват.

Близнаци

Близнаците винаги гледат да са навсякъде, врат си носа в хорските работи и раздават ненужни съвети. Често се намесват в чужди разговори по най-безцеремонния начин. И не проявяват никаква тактичност, опитвайки се да достигнат до най-пикантните подробности. 

На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

Близнаците са ужасно нахални. В повечето случаи обаче вредят на околните напълно несъзнателно. Те не само се добират до хорските тайни, но и бързат да ги споделят с околните. Подобна пристрастеност към клюкарстване често им носи неприятни последици. 

Близнаците проявяват наглост не само за да се доберат някакви пикантни детайли, но и за да получат благодарност от приятелите си.

Те с охота дават съвети и се надяват да получат признателност в замяна. Но ако това не се случи, започват да се цупят и вкарват неблагодарника в черния си списък за дълго време. 

Стрелец

Стрелците не познават граници. За тях няма морални рамки и не се притесняват, че ще обидят никого с поведението си. Те живеят днес, не се интересуват от последиците и често проявяват арогантност.

Тези 4 зодии са в плен на самотата, никога няма да се лишат от спокойствие!

Ако видят някой приятел, който е по-напред на опашката, веднага ще отидат при него, пререждайки всички други. Ако са някъде на гости, без притеснения ще отворят хладилника на домакина, за да разгледат какво има вътре. 

В магазина никога няма да се притеснят да се пазарят за цената и с охота ще разговарят с шефа си за повишение на заплатата, дори и да не го заслужават. 

На всичкото отгоре са ужасно настойчиви и могат продължително и дръзко да настояват за среща с човека, който им е харесал. 

Представителите на този зодиакален знак винаги се възползват от връзките си, а по принцип имат много такива. Те са общителни и се стремят да се възползват от всяко познанство. Установяват контакти с влиятелни хора и имат приятели във всички области - от медицината до прокуратурата.

В някои случаи предпочитат да разберат колко далеко биха могли да стигнат. И с удоволствие преминават границата на позволеното, за да проверят търпението на околните.

Овен

Емоционалните Овни си пробиват път към по-добрия и вълнуващ живот със собствената си глава. Те често прибягват до наглост. Най-често, за да постигнат целите си или да получат специално отношение към персоната си, за да впечатлят човека, с когото са. 

Ако една от тези три зодии ви предложи брак, НИКОГА не й отказвайте!

Често проявяват наглостта си несъзнателно. Това се дължи на необуздания им характер: горещ, темпераментен и буен.  

Родените под този зодиакален знак смятат, че арогантността е истинско щастие. Затова и с право са си заслужили титлата "най-наглия знак на Зодиака". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Даниел Иванов

Даниел Иванов 13.07.2020 13:36

Пълни глупости за скорпион , който го е писал е пълен идиот .

Мдамдамда

Мдамдамда 13.07.2020 15:26

Ааа,точно за скорпиона е много вярно и за овена също. Наистина най-наглите и арогантни зодии.

Киро шпека

Киро шпека 13.07.2020 20:17

Жените умират за мъж зодия ШПЕК...

Съгласна

Съгласна 13.07.2020 20:19

Овен и скорпион-няма такива наглец!

Велина вулвата

Велина вулвата 13.07.2020 20:19

Аз искам да споделя живота си с пич зодиа Хамбурски

ген

ген 14.07.2020 9:11

толкова хора познавам от тези зодии и нищо не отговаря на истината. Всичко е ген. Пишете само да си запълвате страниците.

Ева- първата жена -Зодия Дева

Ева- първата жена -Зодия Дева 20.07.2020 23:52

Скорпионите са точно такива -ужасни, жилят всеки и навсякъде и когато няма кого да умират, жилят себе си до смърт. Овните са ненадминати навлеци. Борят се и ще си разбият главите , дори да знаят , че не са прави. Те винаги печелят. До край. Не стойте на пътя им. Бягайййтееее