logo

Почва мощен астро период за 3 зодии – чакат ги пари и любов

Почва мощен астро период за 3 зодии – чакат ги пари и любов

Тези три знака ги очакват голямо щастие по време на новолунието

На 11 май настъпи новолуние в ценния и амбициозен знак на Телец - тази енергия ни насърчава да се съсредоточим върху целите си и да бъдем практични в изпълнението на решенията си - независимо дали е любов или работа.

Енергията на новолунието винаги е благоприятна за поставяне на лични цели и започване на нови начинания. Ще почувствате, че Вселената ви подкрепя и ви очаква специално щастие, ако сте в един от тези 3 зодии.

Телец
И Слънцето, и Луната обединяват сили в знака Телец, така че това е чудесно време да се съсредоточите върху най-големите си желания. Съсредоточете се върху мечтите си и не се притеснявайте какво мислят другите. Ще получите неочакван прилив на енергия и мотивация, а също така ще имате и подобрени комуникативни умения. Не се страхувайте от промяна, смело излизайте от зоната си на комфорт.

Нещастие и тежки проблеми застигат 5 зодии през май според Павел Глоба

Водолей
Вие сте много страстни и упорити по време на новолунието и това ще има особено добър ефект върху кариерата ви. Имате възможност да правите нови и вълнуващи ходове на професионално ниво. Бъдете разумни, изострете сетивата си и усетете, когато е подходящ моментът да направите промени. Внезапна възможност ви очаква по пътя към успеха.

Астролог вещае тежки проблеми през май за…

Скорпиони 
В любовта ви очаква най-голямото щастие. Динамиката на връзката ви се променя, а честните разговори и откритите прояви на емоции помагат да се разрешат недоразуменията от миналото и да се установи близост. Свободните Скорпиони най-накрая ще подредят желанията си и ще се ангажират с тяхната реализация. Успешна инвестиция и нови знания ви очакват в работата. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай