logo

Астролог вещае тежки проблеми през май за…

Астролог вещае тежки проблеми през май за…

Последният пролетен месец ще донесе успех в личен план, но в края му ни чака кошмар

Планетата Меркурий, която отговаря за контактите, комуникациите, пътищата и движението, преминава в родния си знак Близнаци през май месец.

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

Този период ще е чудесен за общуване с нови хора и създаване на нови познанства и приятели. Подходящо е за преговори, казва астроложката Любов Калиновска.

3 зодии рязко ще забогатеят през 2021 г., според Павел Глоба

След датата 25 май обаче астроложката казва, че може да ни застигне много тежък проблем. В какво се изразява той и от какво трябва да се пазим, ще ви разкрием в следващите редове.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

„Периодът от 4-и май почти до края на месецът е подходящ за пътувания и пътешествия“, отбелязва астроложката.

Според нея май месец обещава романтичните връзки да разцъфнат, да имате много съдбоносни срещи и запознанства. До 9- май планетата Венера ще премине в знака Близнаци. От този ден започва подем на личните отношения.

Куп пари и невиждан късмет за 4 зодии през май

„Всички основни контакти, връзки и познанства, особено, ако са любовни, ще жънат успех. Вземете на сериозно всички контакти, които може да създадете през май. Може да се появят хора, с които не сте близки от много време, заздравете връзките си с тях“, казва Калиновска.

„Краят на май, визирайки 25-и, обаче ще бъде тревожен“, добавя астроложката.

През този период ще има застой и спирачка на всичко. Добре е да свършите започнатата работа преди тази дата и в никакъв случай да не подписвате договори или да започвате важни проекти след 25-и май. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай