logo

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Хората открай време вярват в магичната сила на талисманите и медальоните. С помощта на различни камъни в миналото са лекували болести, с медальоните са привличали любов, а специалните талисмани са осигурявали богатство на цели поколения. 

Всеки зодиакален знак си има свой талисман, който му носи късмет и го защитава от негативно влияние. Носенето на талисман в зависимост от датата на раждане и зодията помага да привлечете на своя страна положителната космическа енергия и да живеете пълноценен живот. 

В първите дни на новата година е добре всеки зодиакален знак да се сдобие с подходящия талисман, за да има успех във всичко, с което се захване. Ето и кои са най-подходящите амулети за всяка една зодия за 2019 година:

Овен    

Представителите на зодия Овен е добре да избират талисмани, медальони или брошки с изображение на оръжие. Символът на всяко едно оръжие в ръцете на Овена се превръща в магнит за успех и богатство. Ако Овенът мечтае за любов, трябва да избере камък с червен цвят. 

Телец

Всяко едно ярко украшение може да бъде подходящ талисман за представителите на зодия Телец. За да привлекат богатство в живота си, им трябва медальон със слон, бик или сова. Добре е, ако талисманът е от дърво, керамика или сребро. 

Близнаци

За Близнаците е подходящ талисман с изображение на маска. Това може да бъде брошка или рисунка на медальон. Близнаците трябва да обърнат внимание и на цвета - за тях са подходящи всички нюанси на жълтото, виолетовото и сивото.

Какво трябва да знаем при носенето на православно кръстче

Рак

Луната може да донесе късмет на Раците. Всяко едно изображение на Луна и полумесец върху брошки и медальони ще донесат голям късмет на представителите на тази зодия. 

Лъв

Лъвът възприема всеки талисман като награда. Това може да бъде медал или изображение на корона. Изключително им подхождат талисмани, на които има орел, крава или звезда. 

Тези сънища вещаят късмет и пари

Дева

Представителите на зодия Дева са изключително разсъдливи. Преди да си отворят устата или да вземат някакво решение, те винаги обмислят всичко много добре. Подходящ за тях талисман са геометричните фигури. 

Везни

Везните са мечтателни натури, които ценят красотата. За тях отличен избор ще бъдат всякакви талисмани, на които са изобразени цветя и сърца. Най-подходящият цвят за тях е небесносиньото.

Тези 8 неща пазят дома ви от злини и лош късмет!

Скорпион 

На Скорпионите също им подхожда всичко, което е свързано с оръжията. Подходящи за тях са и талисманите с изображение на отровни същества. 

Стрелец

За Стрелците са подходящи талисмани с кръгла форма. Това могат да бъдат гривни, висулки, верижки, пръстени. Когато избират талисман, те трябва да обърнат внимание на материала. Амулетът трябва да е от естествена кожа или олово.

Козирог

Всичко свързано с котки, костенурки и кози оказва магично влияние на Козирога. Те трябва да избират антични аксесоари - часовници на верижка, статуетки. 

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Водолей

За Водолеите е подходящо всичко, което е въздушно и с крила. Ангели, птици, крила са най-правилните талисмани за този зодиакален знак. 

Риби

Рибите могат да разчитат на водния си елемент и да си вземат талисман, който наподобява тази среда. Морски обитатели, корали, водорасли, черупки... Те могат да бъдат под формата на картини или медальони, изобразяващи нещо морско, или пък кана с вода. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Сандо

Бай Сандо 06.01.2019 11:09

Що лъжете хората уа?