За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Много дами отглеждат цветя в дома си. Но със сигурност малка част от тях са наясно, че не всички растения оказват благоприятно влияние върху обитателите на дома.

Добре е да подхождате много внимателно при избора си на цветя. Някои от тях носят добра енергия, но има и растения вампири, способни да разрушат семейното щастие и да ви навлекат куп неприятности! 

Не всички екзотични цветя могат да виреят под един покрив с хора, защото могат да се окажат отровни и да предизвикат куп алергични реакции. 

Бързо проверете дали имате някое от тези неща в спалнята си, преди да сте се разболели от рак

Онези от вас, които не искат да си докарат проблеми с противоположния пол, е добре да са наясно кои растения са способни да прогонят мъжа от дома им. 

Виещи се растения

Виещите се растения, особено бръшлянът, не са препоръчителни за отглеждане в затворени помещения. Още повече, че те действат много агресивно на мъжката енергия. Освен това бръшлянът е способен да погълне всички радостни емоции.

В къщите, в които има виещи се растения, с времето хората стават апатични и губят желание да преследват нови цели.

Ако имате тези девет неща в дома си веднага се отървете от тях (СНИМКИ)

В двора обаче подобни растения отлично защитават дома ви от завистници. Те пречат на отрицателната енергия да проникне зад стените на жилището ви, а и са радост за очите на домакинята.  

Кактуси

Мнозина смятат, че кактусите помагат да се справим с вредното въздействие на телевизорите и компютрите, но подобни цветя нямат място в жилището на една неомъжена жена. Растението е достатъчно агресивно и е способно да отблъсне всичките й ухажори.

Омъжените двойки могат да отглеждат кактуси в дома си, но е добре да не ги държат в спалнята. С лошата си енергия те ще им донесат само скандали и ще намалят влечението, което съпрузите изпитват един към друг. 

Ето как лесно и просто да оформите зоната на любовта по Фън шуй

Можете да подредите кактусите си в кухнята. Там те ще съществуват в хармония с вас и ще ви радват с екзотичните си цветове.

Дифенбахия

Дифенбахията се отглежда в много домове, но тя е изключително отровно растение, способно да привлече лош късмет.

Тези растения гонят мъжете, изсмуквайки силите и положителните им емоции. Всяка дама, която иска да сложи нещата в любовния си живот в ред, не трябва да отглежда подобно коварно цвете. 

Сансевиерия (свекървен език) 

Сансевиерията е способна да изсмуче жизнените сили на всеки мъж. Подобно растение няма място в съпружеската спалня. То въздейства по еднакъв начин и на мъжката, и на женската енергия и пречи на влюбените да живеят щастливо.

Ароматните цветове на това растение допринасят за самотата, а в периода на цъфтеж голяма част от мъжете не могат да стоят в едно помещение с въпросното цвете.   

Люляк

През пролетта често украсяваме дома си с люляк, но това растение притежава много силна отрицателна енергия.

Ароматният люляк е способен да навреди на отношенията с партньора ви, затова и по-добре не го дръжте вкъщи. То може да донесе в дома ви само негативи и да ви скара с любимия. 

Лилиум

Лилиумът отделя въглероден диоксид, което означава, че притежателите на тези цветя са в реална опасност. Те нямат място в дома ви, защото цветовете им могат да ви докарат пристъп на задушаване.

Освен това тези цветя са в състояние да привличат проблеми, свързани с отношенията. Тези, които мечтаят да се оженят, трябва да избягват това растение. 

Тези 8 неща пазят дома ви от злини и лош късмет!

Монстера 

Това растение е способно да предизвика главоболие, защото листата му изпаряват влагата и отделят опасни вещества. И неслучайно хората го наричат мъжегон. 

То оказва отрицателно въздействие върху мъжкото здраве и е способно да донесе куп проблеми, ако решите да го сложите в спалнята си.

Хибискус

Хибискусът е много красиво растение, което цъфти с нежни цветове, наподобяващи рози. Но ако стане прекалено голямо и започне да заема много място, е в състояние да прогони всеки мъж от дома ви.

Като цяло това растение няма да ви навреди много, ако често сменяте апартаментите и нямате собствено жилище.

Черен списък на нещата в спалнята, които погубват секса

Ако все пак държите да го гледате в дома си, е най-добре да го сложите в гостната или коридора. 

Кипарис 

Често пъти ги наричат гробищни цветя и е по-добре да не ги държите в дома си. Това растение влияе отрицателно на живата енергия, особено на мъжката.

Ако искате да съхраните хармонията и любовта в отношенията си, то няма място в дома ви. Освен това то е способно да предизвика депресия и отпадналост. 

Ардизия 

Това цвете е много красиво и напомня храст с ярки плодове. Хората наричат японската офика цвете на вдовицата, защото често го засаждат върху гробовете на мъже, които са починали в разцвета на силите си.

Според народните поверия това цвете е способно да докара на силния пол сериозни здравословни проблеми. 

Много растения, особено тези, които са дошли при нас от тропическите страни, са наистина опасни. Но има и цветя, които притеглят благополучието и ни помагат да изгладим личните си отношения.  Теменужките например са отлично средство, с което да привлечете любовта в живота си. /jenata.blitz.bg 

 

Коментирай

питане

питане 07.12.2018 16:34

А ако сложа всичките тия китки накуп в спалнята, има ли гаранция, че ще изгоня моя мързеливец, дето е залепнал за бирата и дистанционното? )))

taka e

taka e 08.12.2018 15:28

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Хаа

Хаа 24.04.2019 22:52

Пълни тъпотии