Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии през март

Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии през март

Астролозите вярват, че през март много хора ще успеят да подобрят настроението и благосъстоянието си

Задава се доста интересен месец, казват астролозите.

За съжаление, не всички зодии ще се радват на покровителството на звездите и представителите на някои зодиакални знаци ще се сблъскат с тежки изпитания. 

Специалистите отбелязват, че на 10 и 11 март Меркурий и Венера ще навлязат съответно в знаците Овен и Риби, което ще окаже доста благоприятен ефект върху тяхната енергия и настроение. Това означава, че още на 10-и черната им серия най-сетне ще приключи.

Що се отнася до Марс, той ще стане много по-негативен отпреди, тъй като ще влезе в знака Риби на 22 март. Това не означава задължително огромен удар по късмета, но мнозина ще имат проблеми с мотивацията.

4 зодии ще се заринат с пари до дни

Астролозите вярват, че през март много хора ще успеят да подобрят настроението и благосъстоянието си. Това ще бъде време на добро и любов.

Ето и какви изненади са подготвили звездите за всеки знак от Зодиака през третия месец на годината: 

Овен

Овните ще се чувстват най-добре в обстановка на тишина и уединение, особено в началото и края на месеца. Негативното влияние на Венера в началото на март може да попречи на разбирателството в деловите и личните отношения.

За да се справите с негативното влияние на планетите преди 10-и, трябва да отделите време за духовни търсения. Като цяло месецът е благоприятен да опитате да натрупате психическа и физическа сила.

Телец

Пред Телците ще се появи възможност да разплетат възлите на неразбирателството в отношенията с близките, приятелите и половинката си. През този период може да се появи склонност към идеализиране на любимия човек и околния свят. 

В края на март не са изключени ревност и подозрения. Телците трябва да отделят време, за да подредят нещата около себе си – у дома и на работа.

Близнаци 

Отрицателното влияние на Меркурий ще тормози Близнаците от 1-ви до 9-и. През този период не са изключени финансови проблеми. След това силната позиция на планетата ще коригира ситуацията и от 10 март представителите на знака ще имат възможност смело да оправят плановете си.

Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии в края на зимата

Силната Венера пък ще им помогне да правят неща, които могат да отнемат много енергия. В края на март астролозите съветват да поставят интересите на семейството над своите. 

Рак 

В трудни ситуации Раците ще трябва да отстъпват пред скъпи на сърцето им хора. 

Амбициозните представители на знака ще преживеят голям успех в средата и края на месеца. Астролозите съветват да си поставят вдъхновяващи цели и да не се занимават с неща, които не им харесват. 

Положителното влияние на планетите няма да накара Раците да чакат дълго плодовете на усилията си.

Лъв

Емоционалното състояние на Лъвовете ще бъде поставено под риск през третия месец на годината. На 11-и то ще се стабилизира, но в края на месеца отново ще бъде подложено на разрушително влияние, но вече не на Венера, а на Марс.

Астролозите съветват представителите на знака да са по-внимателни със здравето си и да не се претоварват.

Най-уязвимото място на Лъвовете ще бъде любовната сфера. Важно е да избягват конфликтите. Като цяло месецът е благоприятен за творческа дейност. 

Дева

Девите ще могат да блеснат със знания и умения и да покажат на всички силата и талантите си. Покровителството на Меркурий и Венера, съответно от 10 и 11 март, ще им помогне да регулират деловите и личните си отношения.

Девите ще имат възможност да се наложат добре в професионалните среди.

Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

През март планетите ще благоприятстват завързването на нови запознанства. Венера, богинята на любовта, ще пази Девите от възможни разногласия.

Везни

Главният помощник на Везните през март е рационалността. Акцентът трябва да се измести към предпазливостта.

Няма нужда да разчитате твърде често на интуицията. Тя ще бъде силна, но само в критични ситуации.

От 10 март може спокойно да пазарувате и да пътувате. Периодът на силната Венера може да разкрие пред вас основното ви предназначение. Ще трябва да използвате разумно това време, за да не пропуснете най-важното.

Скорпион

Скорпионите не трябва да поемат рискове, тъй като могат да загубят това, което вече са спечелили.
Ниското ниво на творческа енергия на Венера в началото на месеца може да накара представителите на знака да изпаднат в депресия, състояние на апатия или да се разболеят.

От средата на месеца обаче духът им ще се повдигне и те отново ще влязат в релси. 

Не трябва да споделяте тайните или плановете си за бъдещето. Това ще унищожи всички шансове за успех както в кариерата, така и в любовта.

Стрелец

През март Стрелците ще трябва да поемат контрол над съдбата си. Това няма да е най-лесният им месец, но определено ще бъде един от най-продуктивните за годината.

Ще трябва да се възползват от всички възможности, които Съдбата им предоставя. Въпреки силата на хармонията между звездите и планетите, Стрелците ще трябва да оценят помощта на околните. Това е много важен аспект за привличането на късмета в началото на пролетта.

Павел Глоба смълча 3 зодии, не е за вярване какво ги чака тази година

Също така е важно да не се претоварват емоционално.

Козирог

През март Козирозите могат да се сблъскат със сериозни промени, които да доведат до силен стрес. В началото на месеца те ще бъдат изключително опасни, но от 11 март влиянието им ще намалее заради засилването на Венера.

Това ще е прекрасен период за работа, но за да постигнат най-добри резултати, ще трябва да се движат, да работят и непрекъснато да се стремят към нещо.

Времето е много подходящо за флирт и търсене на втората ви половинка. Любим човек или роднина може да се нуждае от подкрепата ви.

Водолей

Целта на Водолеите през март ще бъде много проста. Те ще трябва да осъзнаят, че само трудът може да доведе до най-добри резултати.

Няма смисъл да седите със скръстени ръце и да чакате късмета. От 10-и Меркурий ще започне да ви дава много сили и вдъхновение. Ще разполагате с най-добрите условия за работа.

Големи промени и обрати в живота на 3 зодии през 2024-а

Ще ви бъде много по-лесно да се откажете от лошите навици и неправилното хранене. Трябва да запомните само едно - всички положени усилия ще ви се изплатят, дори и не веднага.

Риби

В началото на март Рибите не трябва да пилеят много усилия и средства за глупости.. Възможно е да има и разочарования на любовния фронт. По-добре е да пестят както енергията, така и парите си. Силите ще са им нужни в благоприятно време, което започва на 10 март.

Марс не влияе особено на представителите на знака, така че и краят на месеца ще бъде доста благоприятен за тях. Важно е да обърнат специално внимание на близките си и техните проблеми. Помощта, която ще им окажат, ще подобри кармата им. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай