Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

В годината на Дракона ще могат да сбъднат мечтите си и дългогодишните си планове

Астролозите смятат, че през февруари някои от зодиите имат шанс да постигнат истински успех. 

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

Говорим за тези, които са родени в годините на Коза, Свиня, Плъх и Маймуна според китайския хороскоп.

Експертите по звездите вярват, че през февруари те ще бъдат подкрепени от символа на годината, Дракона, който ще помогне за сбъдване на мечти и изпълнение на дългогодишни планове. Но всеки от късметлиите ще получи помощ по свой начин.

Павел Глоба: 3 зодии ще срещнат човек от миналото през февруари и ще…

Коза (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Родените през тези години в третия зимен месец ще разберат, че буквално са попаднали в приказка. Всичките им желания ще бъдат изпълнени почти моментално. Ще има толкова много радостни събития, че ще продължат дълги шест месеца, пише glasnews.bg.

Факт е, че Драконът цени смелостта и интелигентността, присъщи на Козата, така че господарят на годината ще тласне представителите на годината към успеха и ще даде рамо, когато се открият трудности по пътя към него. Съдбата ще бъде изцяло на страната на Козата.

Свиня/Глиган (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Родените под този интригуващ знак от китайския хороскоп също ще имат късмет през февруари. Прасетата ще бъдат сред успешните, защото Драконът ще ги сметне за достойни за такива бонуси. Астролозите вярват, че представителите на знака ще се насладят на предимствата и вниманието на околната среда.

Очакват ги подаръци, които няма да свършат до края на месеца. И в същото време късметът ще им даде шанс за бъдещето, да покаже своите възможности. Знакът лесно ще изкачи планината на успеха, ако не се откаже от трудолюбието и честността си, които митичният символ на 2024 г. толкова харесва.

Плъх (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Февруари ще донесе на този знак късмет във всичко, а истинският успех ще бъде реализацията на една стара мечта, на която самият Плъх вече не е разчитал. Интуицията на знака ще ви позволи да заобиколите всички препятствия, оставяйки съперници и конкуренти зад себе си.

Плавният път към успеха ще ви помогне да получите шанс да изградите успешно бъдеще. Просто трябва да си съставите ясен план за действие, казват астролозите. Но не говорете за това на другите, за да се сбъдне. И така, че никой да не разбере, защото на Плъха може да се завиди.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Противно на всички зли езици, през февруари Маймуната също ще бъде в списъка на късметлиите. Умна, с остър език, Драконът много я харесва, с когото ще върви на една вълна през цялата година.

Символът на годината няма да я остави без внимание нито за минута, така че ще има много щастливи обрати на съдбата.

Един от тях ще бъде сериозен напредък в кариерата, а в новия статус знакът ще се разкрие в целия си блясък. Всички творчески и интелектуални умения ще помогнат за постигането на високи и необичайни цели, а самата Маймуна ще се превърне във въплъщение на радост и самочувствие.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай