logo

Седемте най-щедри зодии са…

Седемте най-щедри зодии са…

Те пръскат пари за какви ли не неща и не съжаляват за това

Всеки иска да има толкова много пари, че да не се притеснява да харчи с пълни шепи. Е, за съжаление това не винаги е възможно и лесно постижимо.

Все пак от jenata.blitz.bg припомняме, че преди време разкрихме кои са петте зодии, които са в състояние да направят пари и от въздуха.

Но понякога има хора, които колкото и дебели портфейли са имат, все се стискат. Така например от jenata.blitz.bg споделихме кои са четирите най-алчни зодии.

Разбира се има и хора, които без значение колко пари имат се раздават за близките си, а понякога и за да поглезят себе си.

Според астролозите измежду всички зодии в хороскопа има седем зодии, които смело може да се определят като „най-щедрите“.

Ето кои са седемте най-щедри зодии:

Лъв
Алчността не е присъща за тях. Те винаги са готови да помогнат с всичко. В същото време Лъвът раздават луксозни подаръци на близките си, така че всички около тях да разберат, че той е Царят.

Близнаци
Този знак не е склонен към спестяване на пари. За близките си те не се стискат и пръскат купища пари и не съжаляват за това. Те също обичат да се занимават с благотворителност.

Стрелец
Стрелците също са склонни да помагат на всички с всичко, но качи ли им се някой на главата става страшно. Стрелецът винаги ще помогне, но види ли злоупотреба или арогантност от другата страна веднага ще офейка.

Овен
Овните обичат да броят пари. Затова те често стават счетоводители.

Телец 
Те обичат да помагат на близките си. Затова самите те често се поставят на заден план.

Риби
Рибите са много непостоянни. Днес е самата щедрост, а утре иска да й върнете стотинките от рестото.

Скорпион
Най-важното е, че не съжаляват за пари, пръснати за семейството им. Въпреки цялата си непредсказуемост относно финансите те дават и последната си стотинка за най-близките си хора. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай