Тамара Глоба: 3 зодии ще са галеници на Съдбата през 2023 г.

Тамара Глоба: 3 зодии ще са галеници на Съдбата през 2023 г.

Въпреки очертаващия се всеобщ упадък, те ще се радват на голям късмет и ще жънат успехи през цялата година

Известната астроложка Тамара Глоба е готова с прогнозата си за новата година.

За огромно съжаление на всички, които с нетърпение очакват 2023-та с надеждата най-сетне да им се случи нещо добро, Глоба има лоши новини. По думите й, новата година ще бъде най-трудната от последните три години.

Въпреки това тя дава положителна прогноза за някои знаци от Зодиака, наричайки ги галеници на Съдбата. Глоба добавя, че въпреки очертаващия се всеобщ упадък, те ще се радват на голям късмет и ще жънат успехи през цялата година. 

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

Ето кои са късметлиите: 

Нови изгодни перспективи през 2023 г. ще се открият пред Овните. Така че представителите на този зодиакален знак ще могат да получат допълнително образование или да подобрят уменията си.

Най-важното е, че ги чака непомнен паричен късмет. А 2023 г. ще бъде най-доброто време за големи покупки като недвижим имот например.

Везните, по думите й, са главните галеници на Съдбата през 2023 г. Ще им върви във всякакви състезания и лотарии. А най-успешното време за представителите на този зодиакален знак ще започне през юни 2023 г. 

С проблемите през новата година ще се справят лесно и Стрелците. Представителите на тази зодия, според Глоба, ще успеят да реализират всичките си съкровени мечти. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Кузи с големите бузи

Бай Кузи с големите бузи 17.11.2022 18:54

Най после вярна прогноза