logo

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

Скучната рутина ще бъде заменена от съвсем различна реалност, която ще отвори големи възможности

Астрологът Тамара Глоба е готова с прогнозата си за месец април.

Съдейки по местоположението на планетите, мнозина ще се сбогуват с проблемите си, след като вече са успели да оправят нещата си не само в личен, но и в професионален план, казва тя.

Глоба отбелязва още, че преплитането на звездите ще накарат всеки да се замисли за кардинални промени и да се откажете завинаги от нещо. В резултат на това скучната рутина ще бъде заменена от съвсем различна реалност, която ще отвори големи възможности. А три знака на Зодиака ще преминат към нов етап от живота си.

Ето ги и тях:
 

Стрелец

Април ще бъде време на истинско щастие за Стрелеците. Представителите на този знак ще се сбогуват с неуспехите, а животът им ще се насити с разнообразие. Не е изключено нещата им да тръгнат рязко нагоре, а на работа да им предложат повишение.

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Според Глоба, тези промени ще им бъдат само от полза. Те не само ще увеличат доходите им, но и ще подобрят значително самочувствието им.

Дева

Девите ще трябва да побързат малко, в противен случай рискуват да пропуснат главната възможност в живота си и най-големия късмет. Април ще им разкрие много нови пътища, но те ще трябва да решат кой да изберат.

Въпреки че от време на време Съдбата ще опитва да сложи прът в колелото им, през април лошият период на неуспехи ще приключи и животът им ще тръгне по нов път.

Рак

Раците ще се сбогуват с проблемите си и най-накрая ще успеят да вдигнат глава. Напоследък животът им е бе изключително труден и ги преследваха само проблеми.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Но април ще сложи всички неща по местата им и ще им позволи да се насладят на спокойствие и хармония в семейството.

Астрологът отбеляза, че април е чудесно време Раците да се отдадат на себе си и на творчески занимания. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай