logo

Тамара Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юли

Тамара Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юли

Ярки и емоционални събития очакват представителите на всички зодиакални знаци, казва астрологът

Известната астроложка Тамара Глоба прогнозира сериозни промени в живота на много зодии през юли.  

По думите й, месецът ще бъде много конфликтен.

Първото нещо, на което трябва да обърнат внимание всички зодиакални знаци, са цифрите. Нумерологията ще им помогне да идентифицират добрите и лошите дни. 

4, 15, 19 и 29 юли ще бъдат успешни за начинания. 2, 10, 17, 24 и 31 юли се считат за неблагоприятни. По това време Глоба съветва да си стоите у дома и да не планирате нищо важно.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през юли

Ярки и емоционални събития очакват представителите на всички зодии през юли. Тези, които са сдържани и са свикнали да не показват чувствата си, ще започнат да изразяват любов и признателност. Двойките ще решат да узаконят връзките си, а самотните ще срещнат сродната си душа. 

В кариерно и финансово отношение не трябва да очаквате сериозни промени през юли, казва астроложката. 

Овните рискува да развалят отношенията си с роднините, затова Глоба съветва да насочат усилията си към разрешаване на съществуващите конфликти.

Телците трябва да започнат да учат нови неща. През юли те ще имат шанс да реализират идеите си. 

Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през лято 2021

Близнаците може да са разстроят, защото отпуската им ще се провали и ще се наложи да я отложат. Според астролога обаче това не е толкова фатално, защото Съдбата ще компенсира неуспешното пътуване с ново приятно запознанство. 

За Раците юли ще бъде най-странният месец. Тяхната безгранична радост ще се сблъска с унинието на околните. Някои обстоятелства рискуват да разстроят представителите на този знак, въпреки че те ще допринесат за вътрешноличностния им растеж. 

Астрологът съветва Лъвовете да си намерят помощник за реализиране на творческите си идеи. Очакват ги сериозни промени в живота, които ще бъдат подкрепени от близките им. Успех очаква повечето представители на този зодиакален знак.

Девите могат да се сблъскат с изневяра. На женените астроложката препоръчва да се отправят на пътешествие с половинката и да пренебрегнат всички други предложения да прекарат отпуската си в голяма компания. 

Кошмарни проблеми през юли за 4 зодии

Според прогнозата на Тамара Глоба, за Везните месецът ще бъде успешен.

Скорпионите е най-добре да се посветят на работата. Усилията, положени през този месец, ще им се отплатят. 

Стрелецът ще затъне в битови въпроси. 

Козирозите не трябва да правят големи покупки. По-добре е да внимават с парите.

Тамара Глоба съветва Водолеите да си починат добре. А Рибите трябва да бъдат по-внимателни при избора на хора, на които искат да споделят всичките си тайни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай