logo

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през юли

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през юли

Павел Глоба направи прогнозата си за следващия месец

Астрологът и специалист по небесните тела Павел Глоба направи финансовата си прогноза за месец юли 2021 година. Според него представителите на някои знаци ще имат меко казано огромен късмет.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Според известния астролог като цяло лятото на 2021 година обещава да бъде много доходоносно за няколко зодии. Представителите им ще намерят нещо по вкуса си – работа или нещо допълнително, от което да си докарват приходи.

Тези, които се страхуват да рискуват или да инвестират, то точно сега ще бъдете споходени от страшен късмет, тъй че не се колебайте, препоръчва Глоба.

Кои обаче са знаците, които ще се радват на шума на парите през юли, ще ви разкрием в следващите редове.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Астрологът препоръчва на Овните да подобрят професионалната си квалификация. Представителите на този знак могат да разчитат на огромен късмет във финансов план през юли, а нови занимания ще повлияят пряко на печалбите им.

Близнаците могат спокойно да започнат нов бизнес през следващия месец. Няма да се налага да чакате дълго време възнаграждението си, тъй като в края на юли ви очаква голяма печалба. Вторият летен месец ще успеете да заделите нещо настрани или да погасите стар дълг.

Звездите съветват Лъвовете през юли да бъдат малко по-внимателни при избора на бизнес партньори. Платежоспособността ви ще зависи изцяло от околните, а завистници могат да се намесят в делата ви.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Девите ще трябва да работят под пара през целия месец, за да се насладят на тлъсти пачки в джоба или сметката си. Може да оставате след работа или да си намерите допълнително занимание. Ако получите интересно бизнес предложение, то не се колебайте, а приемете. Ще получите солидно възнаграждение.

Водолеите през юли могат да разчитат на кариерно израстване и нови професионални предложения. Ще трябва да прецените дали искате да рискувате или пък предпочитате удобството и комфорта на сферата, в която се изявявате до момента. Добре е да следвате интуицията си и да взимате необичайни решения, те ще ви донесат богатство. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

FutureHealth

FutureHealth 21.06.2021 8:18

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/