logo

Тези 3 двойки зодии никога не могат да бъдат заедно!

Тези 3 двойки зодии никога не могат да бъдат заедно!

Колкото и да е силна страстта между тях, различията в мечтите им не позволяват връзката да се задържи

Срещали ли сте човек, към когото сте изпитвали неистова страст? Но пък не можете да се разберете за нищо друго извън леглото. Или такъв, с който всичко е перфектно, но когато си легнете ви сковава студ? 

Да, има много връзки, които приключват бързо, защото един от най-важните компоненти липсва. Оказва се, че съвместимостта може да се определи и според зодиите. 

Ще ви представим трите зодии, които могат да изживеят бърза и бурна любов, но няма да останат заедно: 

Водолей и Рак 
Тези две зодии се привличат като магнит. Чувствителните раци, които често крият емоциите си под черупката си са изключително интересни за свободолюбивите водолеи, които си мислят, че познават всички хора. Мистиката в раците ги привлича и те искат да вземат повече и повече от тази тиха страст, която усещат насреща. 

Идва обаче един преломен момент, когато сладката любов между тези две зодии се превръща във военно поле. Ако водолеят започне да изпитва по-дълбоки чувства, той моментално слага преграда, която емпатичният рак не разбира. Водолеят не иска семейство и деца. А ракът търси човека, с когото да остане до края на живота си. 

Лошото при тези две зодии е, че когато осъзнаят, че не искат еднакви неща от живота и се разделят, страстта между тях не умира и това ги измъчва до края на живота им. 

Тези 3 зодии имат невероятна интуиция

Дева и Риби 
Много нетипична двойка. Девата е прагматична, стегната и обича всичко да бъде подредено. Тя подрежда дома и чувствата си и знае много добре какво иска. Представителите на зодия риби обаче са изключително хаотични. Те са романтици по душа и здраво стъпилата на земята дева може да ги нарани дори без да иска. 

Рибите са страстни любовници, а девите обичат всичко да е перфектно. Ето защо между тях може да има перфектна сексуална симбиоза. Когато обаче излязат от спалнята, девата ще иска да удуши рибите. 

Козирог и Лъв 
Лъвовете обичат лукса, новите хоризонти и неограничените възможности. А козирозите могат да им го доставят. Лъвовете често могат да се огледат в представител на противоположния пол от зодия козирог, защото ще видят в него машина със слонско спокойствие, която изкарва пари. И всичко е супер, докато двамата не си легнат. 

Огнените лъвове са страстни любовници, докато козирозите вършат тази работа, като всяка друга - хладнокръвно. Те не си позволяват да показват привързаност, което тормози лъва, който иска всеки да бъде обсебен от него. 

Представителите на тези две зодии могат да бъдат добри приятели, но няма как козриогът да задоволи нуждата от страст на лъва. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Коя

Коя 01.08.2022 18:39

Пълни глупости