Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

С правилния подход могат да развият способностите си и да ги използват, за да вършат добро

Някои хора са родени лечители. Само с едно докосване те могат да отнемат болката, която ни мъчи и да ни накарат да се чувстваме по-добре. 

Според изследванията на астролозите, хората, родени под тези 4 зодиакални знака, за които днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем, притежават енергия, която може да лекува.

Те са се родили с тази дарба. Най-вероятно дори не обръщат внимание на това как влияят на другите. Но с правилния подход могат да развият способностите си и да ги използват, за да вършат добро. 

Ето ги и тях: 

Овен

Често ги наричат ​​магьосници и вещици. По вените им непрекъснато тече огромен енергиен поток. И само от тях зависи накъде ще го насочат. Ако не са наясно със силите си, те могат да погледнат нечия снимка и без да искат да навлекат беди на човека, запечатан на нея. 

3 зодии стават отвратителни с възрастта

Енергията им е толкова силна, че ако пожелаят здраве на близък или приятел, който се намира на стотици километри, гледайки само снимка му, могат да споделят силата си и да ускорят възстановяването му.

Лечебните сили на Овните са скрити точно в погледа им. С очите си те могат както да лекуват, така и да проклинат. 

Добре е да знаете, уважаеми Овни, че ако използвате силата си за лоши неща, трябва да имате предвид, че един ден всичко се връща, при това тъпкано!  

Козирог

Този знак най-трудно се поддава на магическо въздействие. И никой не може да го урочаса. За сметка на това Козирогът е надарен с изцелителни сили.  А цялата мощна енергия е съсредоточена в ръцете му.

Тези зодии са най-предразположени към магии

Понякога самият той не приема нещата насериозно и смята всичко за чиста случайност. Многократно е доказано, че Козирозите могат да облекчават болката с ръцете си, да подобрят настроението и дори да освободят човек от депресия.

Те лекуват чрез докосване с ръце. Ако любим човек се разболее, Козирогът просто ще го погали по главата, ще го прегърне и болката му ще изчезне.

Водолей

Те се интересуват от новото и необичайното. Водолеите много рядко разпознават своя дар. Те могат прочетат стотици книги и да търсят необичайни неща в себе си, без да намерят нищо. А силата им лежи на повърхността.

Силата им да убеждават понякога е в състояние да върши чудеса. В една или друга степен всички представители на този знак имат такъв дар. Единственият въпрос е - могат ли да го използват?

Тези 4 зодии сънуват пророчески сънища, не пренебрегвайте думите им!

Когато Водолеят говори искрено, събеседникът му се успокоява. Представителите на тази зодия могат лесно да вдъхнат надежда, да успокоят, да повишат самочувствието на човека и да настроят мислите му на правилната честота. 

Думите, които излизат от устата им, са своеобразен заговор за успех и късмет. Те действат магически и понякога напълно променят нещата. Всичко това обаче работи, когато думите идват от сърцето му. 

Риби

Те притежават силна и необичайна енергия, която е съсредоточена в ръцете им.

Това са най-подлите зодии

С нея те могат да "презаредят" всеки с много положителна енергия, която по някакъв начин може да повлияе на благосъстоянието на човека: да премахне главоболието му, да намали въздействието на стресови ситуации върху тялото...

И всичко това се прави от ръцете на Рибите, които имат невероятна и вълшебна сила. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай