logo

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Според астролозите, през 2020 година ще има няколко големи астрономически събития, които ще повлияят на материалното състояние на няколко зодиакални знака

Някои хора цял живот се къпят в пари, докато други трудно свързват двата края! Над първите банкнотите валят като дъжд, а вторите не спират да се стараят да спестяват и в крайна сметка пак са без пукнат лев в джоба.

И всичко това зависи до голяма степен от звездата, под която сме се родили. 

Астролозите казват, че през 2020 година ще има няколко големи астрономически събития, които ще повлияят на финансовото състояние на няколко зодиакални знака.

Що се отнася до останалите - новата година няма да им донесе никакви материални облаги. Нещо повече - финансовото им благополучие ще бъде изключително застрашено!

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Те ще трябва внимателно да планират бюджета си. И винаги трябва да вземат предвид обстоятелствата, които могат да възникнат неочаквано и да влошат финансовото им състояние още повече. 

Ето кои пет знака, според астролозите, ще имат огромни финансови проблеми през новата година:

Водолей

Заради капризите на творческата си натура и липсата на ясно планиране, Водолеят ще пропусне печеливш проект, който може да му донесе материални блага за цялата година. Звездите съветват да бъдете по-внимателни и предпазливи с колегите.

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Не бива да водите празни разговори на работното място. За да успеете и да не останете без пари, трябва да помните правилото: По-малко думи - повече работа. В противен случай водният елемент ще отмие парите.

Дева 

Представителите на елемента Земя се смятат за най-пестеливия зодиакален знак. Въпреки това, умението им да пестят пари ще им изиграе лоша шега през новата година.  

3 зодии ще се къпят в пари през първия месец на новата година

Манията им за спестовност ще се превърнат в алчност. От страх да не загубят средства, Девите няма да посмеят да инвестират и да започнат нов бизнес, въпреки че звездите им предричат голям успех.

Не е изключено загубата на финанси да възникне заради съдебни спорове. Внимавайте много, защото, започвайки съдебно дело, може да се окаже, че истината не е на ваша страна!

Близнаци

Представителите на въздушния знак знаят как да печелят пари и обичат да ги харчат. Щедростта на Близнаците не познава граници, те хвърлят пари наляво и надясно. Безсмислените разходи и финансовите приключения обаче бързо изпразват портфейла им.

Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Само внимателното планиране ще ви помогне да се спасите от финансов крах. С отчитането на разходите ще успеете да идентифицирате черните дупки в бюджета си и да предотвратите ненужните разходи.

Стрелец 

Представителите на този огнен зодиакален знак харчат с огромен ентусиазъм. Пазаруването за тях е забавление и начин да демонстрират материалното си превъзходство. В един миг могат да похарчат голяма сума пари в ресторант, а след това да започнат да броят стотинките.

Тези зодии ще си живеят като крале в следващите 10 години

За да хвърли прах в очите на другите, Стрелецът е способен на внезапна и необмислена покупка. Да си купиш скъп автомобил на кредит, а после цели пет години да се отказваш от всичко от първа необходимост, е нещо характерно за Стрелците.

Само ако се научите да живеете според средствата, с които разполагате, ще се спасите от финансов крах през тази година! 

Рак 

Финансовата Фортуна благоприятства представителите на този водени знак. Раците редовно получават парични подаръци от Съдбата.

Зимата ще преобърне с главата надолу живота на 3 зодии

Повишение в службата, неочаквано наследство и печалба от лотарията - подобни щастливи събития могат значително да подобрят финансовото им състояние, стига да се научат на пестеливост и да кажат „Не“ на мързела. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай