Тези зодии обичат толкова силно, че могат да ви задушат с чувствата си

Тези зодии обичат толкова силно, че могат да ви задушат с чувствата си

Любовта е прекрасно чувство, но може да бъде и много разрушителна

Когато се запознаем с някой човек и той предизвика у нас някакви нови, неизпитвани досега чувства, сякаш ни порастват крила. В стомаха ни започват да пърхат пеперуди, целият свят сякаш спира да съществува и единственото, от което имаме нужда, е да прекараме възможно най-много време с него.

Няма спор, че любовта е прекрасно чувство, което ни прави по-добри. За съжаление, тя може да бъде и много разрушителна.  

Всеки човек проявява чувствата си по различен начин. Астролозите твърдят, че в зависимост от зодиакалния знак, под който сме родени, е много лесно да се определи начина, по който обичаме половинката си. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием с кои три зодии и най-светлите чувства могат да се превърнат в истински кошмар.  

Овен

Хората, родени под този знак на Зодиака, са свикнали да бъдат лидери във всичко. И, ако се влюбят, се отдават напълно на половинката си. Те непрекъснато се стараят да прекарат възможно най-много време с нея. А това е в състояние да убие всяка връзка. 

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Пълният контрол, безкрайните телефонни обаждания и порой от SMS-и всеки ден съвсем скоро започват да подлудяват обекта на желанията им. Ако сте готови за подобно отношение - това е идеалният за вас партньор. Повечето хора обаче не издържат дълго с представителите на тази зодия.  

Близнаци

Близнаците не са лоши хора, но са много зависими от партньора си. Те няма да ви дадат да си поемете дъх и непрекъснато ще вървят по петите ви.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

В началото това може да изглежда много мило и забавно. Но съвсем скоро ще започнете да гледате на отношенията си с представителя на тази зодия по съвсем друг начин. Да живееш с такъв човек и цялата му безкрайна любов в един момент става непоносимо! 

Дева

Девите са изключително ревниви. За сметка на това обаче са много верни. Те никога няма да погледнат встрани, ако са сигурни в чувствата си. Половинката им също няма да може да направи крачка без тяхно позволение.  

Тези 5 зодии ще съсипят живота ви, бягайте далеч!

Ако сте свикнали с диктатурата - Девите са идеалния за вас партньор. Астролозите обаче съветват да бягате далеч от тях! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

para

para 12.05.2019 19:50

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g