logo

Тези зодии са ангели храните, ще ви пазят до гроб

Тези зодии са ангели храните, ще ви пазят до гроб

Представители им биха направили всичко, за да сте добре

Представителите на 4 зодии могат да се нарекат истински ангели хранители на хората, които обичат.

Трите най-опасно лицемерни зодии са…

Те усещат неприятностите от разстояние, усещат опасностите и с радост ще се притекат на помощ, когато разберат, че техен приятел е в беда.

Ако сред вашия тесен кръг от приятели има хора, които са родени под тези знаци, значи вие сте огромен късметлия.

Тези 4 зодии никога няма да се променят, дори по любов!

Телец

Хората от това съзвездие се стремят към високи печалби. Малко хора знаят, че в този момент те не мислят за себе си, а за най0близките си. Телците искат да имат финансова възглавница, но не заради самите тях.

Те обичат да радват близките си и да дават подаръци просто така и не искат нищо в замяна. Половинките на тези хора трябва да се примирят, че част от семейният бюджет ще се изразходва за приятели и роднини.

Близнаци

На пръв поглед Близнаците не могат да бъдат наречени добродушни, но всичко това се дължи на двойствената им природа. Дори Близнаците да обидят някого, те не го правят със зла умисъл. Ако това се случи, те бързо гледат да се помирят.

Най-често близнаците имат конфликти с роднини и приятели, защото са много настоятелни и упорити. Близнаците се опитват да помогнат, дори когато не са молени за такова нещо. Те ще се жертват, но ще направят всичко, за да зарадват близките си.

Дева

Девите са много мили и симпатични. Те не разкриват душата си, защото се притесняват от подлостта на хората. Дори и да им се наложи да се сблъскат сизмама или предателство, характерът им е такъв, че го преодоляват бързо.

Те ще забравят за всичко и ще ви се притекат на помощ, ако сте в беда и сте техен приятел. Девите имат чудесно развита интуиция. Могат да имат пророчески сънища и често предотвратяват опасност пред близките си именно така.

Скорпион

 Много мистериозен знак на Зодиака. Те могат да усетят приближаващата опасност към близките им. Ако имате Скорпион в обкръжението си, значи сте голям късметлия. Такива хора не само могат да предупреждават за опасност, но и енергията им може да ви защити.

Ако действате по техните правила, тогава ще решите всичките си проблеми много бързо. Този знак е много отзивчив и готов да даде и последната си риза на най-близките си хора. Ако обаче обидите Скорпион внимавайте, енергията им се превръща в наказание на съдбата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай