logo

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

Циниците не вярват, че хората могат да бъдат и добри и предпочитат да действат единствено и само в полза на собствените си интереси. Такива хора виждат негативи във всичко. Те не са склонни да се доверяват на другите и непрекъснато подлагат на съмнение искреността и честността на околните.  

Циниците са огромни песимисти, егоцентрици и скептици. Но какво ги прави такива? Дали са родени с това чувство, или се учат под въздействието на житейския си опит? Ето какво казват звездите по темата!

Телец

Представителите на този зодиакален знак са огромни скептици, които не могат да понасят радостните лица около себе си. Не че не вярват, че хората наистина могат да бъдат щастливи, а просто им се струва, че всичко това е преувеличено.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Телците не искат да се фокусират върху негативите, те просто не вярват на истинските човешки емоции и смятат, че чрез тях хората просто искат да накарат другите да завиждат. 

Дева

Девите са толкова цинични, че това дори оказва влияние на отношението, което имат към себе си.  Те не вярват на комплименти, дори и на най-искрените. Когато получат такъв, те ще се смеят и ще се държат ехидно, опитвайки се да се скрият зад маската на сарказма и да търсят негативи във всичко, което ги заобикаля.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Девите са подозрителни, дори когато някой се държи добре с тях, очаквайки всеки момент да бъдат измамени. Те просто са уверени, че всички искат да ги манипулират! 

Скорпион

Скорпионите смятат, че хората лъжат през цялото време и голяма част от нещата, които казват, не отговарят на действителността. Те са толкова цинични, че влизат във всеки разговор с твърдото убеждение, че събеседникът им ще ги измами жестоко. Заради прекалената им подозрителност, с този зодиакален знак комуникацията е изключително сложна. 

Козирог

На Козирога му е изключително трудно да се довери на някого. Може би това се дължи на факта, че представителите на този знак са изключително цинични. Те са склонни да виждат негативи навсякъде и винаги измислят най-неблагоприятния сценарий, по който може да се развие едно събитие.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Козирозите са песимисти и смятат, че голяма част от хората са движени от собствените си интереси и изключително рядко правят нещо с чиста съвест. 

Риби

Рибите са уязвими и потайни, затова и винаги се отнасят към околните с подозрение, очаквайки да бъдат измамени и предадени. Те не могат да търпят престорените усмивки и фалшивите емоции до такава степен, че са забравили как да различават искрените от фалшивите хора. За тях голяма част от хората са актьори, които носят маски. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай