logo

Тежки изпитания за 3 зодии до края на август

Тежки изпитания за 3 зодии до края на август

Астролозите посочиха кой няма да има късмет в близко бъдеще

Астролозите посочиха трите зодиакални знака, които според тях в близко бъдеще ще преживеят големи сътресения и ще са подложени на множество изпитания. 

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

По думите на експертите съдбата е подготвила за представителите на тези три знака доста перипети и само и единствено от самите тях зависи как ще преминат през всичко, което предстои. 

Астролозите съветват да сте внимателни и да мислите добре преди да сторите нещо.

Телец

Телците няма да имат късмет в професионален план. Заради ината си, може да не забележат някои важни детайли, на които е добре да бъде обърнато внимание. Агресивно поведение от тяхна страна може да им изиграе лоша шега. Експертите са сигурни, че ако се научите да контролирате емоциите си, може да избегнете редица сериозни проблеми. 

Рак

Раците през август може да се решат на големи промени. Например да си сменят работата или мястото, където живеят. Изглежда, че всичко при тях върви чудесно и те могат да сбъднат мечтите си с лекота. Не всичко обаче е така просто. Има риск да бъдете измамени с документи. Вероятността да загубите много голяма сума пари през август месец е огромна. 

Риби

Мечтателните Риби често решават да се затворят в себе си. Това обаче не е момент да се лигавите, защото сте в меланхолично настроение. Това може да ви коства работата. Август е периодът, в който трябва да дадете малко повече от себе си за да постигнете целите си. В противен случай може да останете без работа и каквито и да било приходи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай