logo

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

Списъкът не е особено дълъг, но тези значи ще се радват на финансово благополучие

Астролозите огласиха, че август месец може да донесе много материални радости и финансови успехи за представителите на 5 зодии.

Тези 3 зодии имат невероятна интуиция

По думите им някои от тях ще получат неочаквани финансови постъпление, бонуси, наследство или пък печалба от някаква лотарийна игра.

Какъвто и да е източникът на парите, факт според астролозите е, че август месец ще се услади на представителите на тези знаци и няма да искат да свършва.

Голямо щастие за 3 зодии през август

Овен

Овните ще имат нови източници на доход през август, а с това ще дойде и шанс, който искат от много време. Най-вероятно говорим за мащабни покупки или пътувания, за които досега не са имали достатъчно средства.

Близнаци

За Близнаците август ще донесе големи промени в работен план. Това може да бъде както смяна на местоработата, така и повишение в сегашната. Звездите съветват да поемете инициатива и да не бъдете мързеливи. Опитайте се да си подсигурите допълнителни приходи.

Дева

За Девите август ще бъде наистина наситен със събития и много натоварен. Резултатът обаче ще ги зарадва. Представителите на този знак могат да печелят повече и да получат награда, ако са проактивни.

Везни

Везните влизат в период, през който може спокойно да му отпуснат края и да не пестят, задоволявайки дори най-странните си капризи. Парите през август към джобовете им ще са сякаш неизчерпаеми.

Водолей

Водолеите през август ще спечелят най-много във финансов план, в сравнение с останалите представители на зодиака. Времето е идеално за промяна в кариерата. Астролозите препоръчват да рискувате и радикално да смените попрището си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Анелия рейналдо лопес

Анелия рейналдо лопес 02.08.2022 20:37

Аз съм близнаци

Miroslavi

Miroslavi 03.08.2022 13:21

Тлъсти курове да ви влязат в гъзовете за простотиите който ръсите не спирно.