logo

Тежки проблеми връхлитат 2 знака на Зодиака след китайската Нова година

Тежки проблеми връхлитат 2 знака на Зодиака след китайската Нова година

По думите на астролога Елена Егорова, през февруари енергията на годината най-накрая ще влезе в пълната си сила

На 1 февруари Китай и други азиатски страни посрещнаха новата година, която ще премине под знака на Черния воден тигър.

Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недосегаем, така че е много вероятно нещо неочаквано да се случи през новата 2022 година.

Годината на Водния Тигър носи големи и драматични промени и предизвикателства, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Тя ще бъде бурна и наситена със събития и мнозина ще се изкушат да се впуснат във всякакви рискови ситуации.

Животът на тези 4 зодии ще се промени драстично през 2022 г.

За какво да се готвят зодиакалните знаци след настъпването на китайската Нова година разкри руският астролог Елена Егорова. По думите й, през февруари енергията на годината най-накрая ще влезе в пълната си сила.

Плъх  

За родените под знака на Плъха годината ще бъде изпълнена с нови възможности. В кариерата ги очакват само успехи и повишения, вероятно ще се наложи да ръководят няколко проекта наведнъж, но това значително ще подобри финансовото им състояние.

Околните ще ги подкрепят във всички начинания, а любовните отношения ще преминат на ново ниво - предстои им сключването на брак или ново попълнение в семейството. 

Бик  

През 2022 г. мнозина ще завиждат на Биковете, защото ще жънат успехи на много фронтове. На работа се очаква стабилен и доходоносен проект, който ще им бъде в голяма помощ при закупуване на имот или преминаване към по-добри условия.

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

Промени ще има и в личния живот – самотните Бикове най-накрая ще намерят идеалната си половинка, а тези, които вече са я намерили, ще заздравят любовта си, като минат под венчило.

Тигър

Тигрите ще имат голям успех през новата година, но при едно условие – трябва да са смели и активни и да не отлагат нещата за неопределено време.

Всички проблеми ще се решават с лекота, а възхищението на околните само ще расте. Авторитетът им ще се увеличава, както и тяхната популярност. Между другото, личен талисман под формата на фигурка на прасе ще им помогне в това.

Заек

За Зайците 2022 г. носи големи и съдбовни промени. Проблемът, който ги мъчеше от дълго време, най-накрая ще бъде решен, което коренно ще промени живота им.

По-добре е да предприемат начинания в екип, защото с подкрепата на близки хора успехът ще бъде гарантиран.

4 зодии ще бъдат любимците на Съдбата през 2022 г.

Астрологът добавя, че тази година в живота на Зайците ще се случи някакво много приятно и важно събитие.

Дракон

През 2022 г. родените в годината на Дракона трябва да се погрижат преди всичко за здравето си. Струва си да се подложат на изследвания и най-накрая да отидат при онези специалисти, чието посещение постоянно отлагат.

Експертът съветват Драконите да се погрижат за себе си и за духовното си развитие, защото външните и вътрешните промени значително ще облекчат живота им. Ако мислят за покупка или смяна на автомобил - тази година е най-подходящият момент да го направят. 

Змия

През 2022 г. Змиите ще затвърдят репутацията си на символ на мъдростта и ще наблегнат на интелектуалния труд.

Ще жадуват за самота и спокойствие, но не трябва да се съпротивляват на това. Могат да се заемат с творческа работа: да напишат книга или дисертация, да започнат да разработват нов проект или други подобни неща. Най-вероятно те ще им донесат успех и популярност, но ще имат и неприятна страна.

Астрологът Егорова казва, че заради ярките постижения Змиите ще трябва да си наложат някои ограничения. Също така, през тази година е добре да си обърнат внимание - да се подложат на диета и да спортуват, за да прочистят тялото и ума си за творчество.

Кон

През новата година Конете ги очакват много промени, които ще доведат до подобряване на състоянието и стандарта им на живот.

Финансови проблеми ще мъчат 4 зодии през 2022 г.

Астрологът прогнозира стабилно възходящо движение за родените под този знак: смяната на работата ще доведе до увеличаване на заплатата, планираните проекти ще станат успешни, отношенията с любимия ще придобият официален статут и в семейството може да се появи бебе.

Най-важното нещо за Конете през тази година е да вярват в себе си и да бъдат активни, въпреки че понякога у тях ще възникват съмненията относно собствените им важност и професионализъм.

Коза (Овца)

През 2022 г. Козите ги очакват много приятни промени, заредени с щастие и успех - както в работата, така и в личния живот.

Експертът съветва родените под този знак да се заемат с онлайн обучение, а ако отдавна искат да започнат свой собствен блог, да го направят, без да се стесняват.

Комуникацията с чужденци ще бъде особено успешна. Не е изключено сред тях или сред другите познати в мрежата да попаднат и на сродната си душа. 

Маймуна

През новата година Маймуните ще трябва да бъдат активни, но засега не трябва да бързат с това. Астрологът съветва към момента да пропуснат всички шумни мероприятия, за да могат по-късно да вземат правилното и обективно решение.

Ако сте родени на тези дати, през 2022 г. животът ви ще се преобърне тотално

Вероятно ще изникне възможност да сменят работното си място и голяма част от обкръжението си, като всички промени ще бъдат положителни. Може да се наложи да комбинират две неща едновременно, което ще има положителен финансов резултат. 

Петел

След китайската Нова година Петлите ще трябва да помислят за здравето си и да минат изследвания, за да не получат неприятна изненада в най-неподходящия момент. Ако трябва да се подложат на операцията, по-добре е да изберат благоприятна дата.

Куче

Тъй като за Кучетата не се очертават здравословни проблеми, Звездите съветват да обърнат внимание на работата. За да постигнат нови успехи, си струва да се отнасят към сериозните неща лекомислено и спонтанно. Новият подход ще им осигури успех, последван от придобиване на лек автомобил или имот.

Астрологът предлага също така да се запознаят с инвестициите.

Свиня

Новата година за Свинята ще премине под знака на съветите. Представителите на този знак са пълни със знания, което означава, че е време да ги приложат на практика и да помогнат на другите със съвет.

Китайски хороскоп за 2022 г. вещае шокиращи промени за 4 зодии

Струва си да започнат да изучават психология, астрология и други области, в които могат да помагат на хората. Подобни дейности ще им помогнат да направят добри пари.

Ако планират някаква сериозна покупка, трябва сами да се свържете със специалист - брокер или автомобилен експерт, за да може сделката да бъде възможно най-изгодна. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай