logo

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

Започва година на големи успехи, както в личен, така и в професионален план

Астролозите обещават, че новата година ще бъде успешна за мнозина по един или друг начин и ако човек е свикнал да не се предава, то тогава всички врати в живота ще са отворени за него. 

Луд късмет застига тези 3 зодии до дни

Все пак звездите са категорични, че сред 12-те зодиакални знака има три, които ще бъдат истински галеници на съдбата.

Очаква ги голям успех, а всичко е напълно и изцяло в техните ръце. Астролозите издават кои са тези три знака и им намигат с няколко напътствия за 2022 година.

5 зодии ще бъдат целунати от Съдбата през новата година


Риби

За родените под този знак на зодиака късметът ще се усмихва особено често през първата половина на годината. Звездите обещават успех в личния живот и кариерата. Рибите ги чака повишение или нова по-престижна работа. 

Парите ще се избиват като  от рога на изобилието и следователно можете да започнете да инвестирате, само не забравяйте да използвате и здравия си разум. 

Вероятно тази година Рибите ще могат да отидат на дългоочаквано пътуване, което се е провалило през 2021 година или е преминало неуспешно. Има огромен шанс да се преместите в по-голям апартамент или дори в друг град.

Козирог

Козирозите могат да си отдъхнат, защото черната ивица в живота им приключва до края на февруари месец. 

Очакват ви много нови запознанства, които по-късно ще се превърнат в чудесни приятелства, а може би сред тях се крие истинска любов. В кариерата също всичко ще върви "по ноти". Стари приятели ще ви помогнат и ще ви изкарат от трудна ситуация.

Няма да имате проблеми с финансите, тъй че ще може да си позволите да живеете добре и охолно, разбира се, в рамките на разумното. Не бива да харчите всичките си спестявания.

Овен

За Овните успешният период ще започне през късната пролет и затова засега не може да спрете да пестите сили. Трябва много от тях, за да постигнете успех. 
След това всички планирани и поставени цели ще започнете да постигате с лекота една след друга. 

В семеен план родените под този знак, ще имат щастливо ново попълнение в семейството или решаване на дълго тлеещ конфликт, който трови живота ви. 

През топлите месеци Овните ще може да сменят работата си или ще получат предложение от началниците си, което би било просто глупаво да откажат./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай