Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Астроложката е категорична, че първият летен месец ще се превърне в най-хубавият в живота им

Тамара Глоба е един от най-добрите астролози в световен мащаб. Експертката по движението на небесните тела разкри какво може да очакваме от първия летен месец. 

Куп пари и невиждан късмет за 4 зодии през май

Според Глоба през юни представителите на 5 зодии ще се радват на много щастие. По думите й техният живот ще се преобърне и преобрази до неузнаваемост. 

Астроложката вещае на тези знаци много пари, успехи в кариерен и любовен план и неописуемо щастие. Тя е категорична, че това ще е най-хубавият им месец от годината. 

Звездите обещават успех през юни 2021 година на Телеца, който в началото на месеца буквално ще хване "бика за рогата" или в нашия случай "късмета за опашката".

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

 Според Глоба представителите на този знак ще успеят да завържат контакти с необходимите хора, за да постигнат всичките си цели. Този летен месец ще се окаже силен и за личния живот на Телците. 

Юни ще нареди всичко при Близнаците, което не е минало по план. Късметът ще стане техен спътник не само в професионалните дела, но и в любовните. Астрологът отбелязва, че този знак ще има възможност да покаже лидерските си качества в началото на месец юни. 

Първият летен месец ще бъде много успешен и за Лъвовете. През юни съдбата ще благоприятства за тези, които работят в социалната сфера или се занимават с творчество. Всяко начинание на Лъвовете през този период ще бъде увенчано с успех.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Ще може да постигнете всичките си цели, стига да решите, че искате това да се случи точно сега. 

Юни ще донесе много приятни промени за Девите, нови предизвикателства и постижения. Според Тамара Глоба представителите на този знак дори не трябва да влагат кой знае колко много усилия, за да им потръгне. Ако имате нужда от помощ, може да я получите от хора от вашето обкръжение. 

Юни ще е най-успешният месец и за Водолея. Глоба съветва всички сериозни планове и цели да бъдат изпълнени именно в този период. В началото на лятото някои от представителите на знака ще могат да превърнат едно от хобитата си в източник на доходи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай