logo

Трите най-зли и отмъстителни зодии са…

Трите най-зли и отмъстителни зодии са…

Внимавайте с тях, защото ако ги разгневите ще си навлечете голяма беля

Никой няма да отрече, че има зли и злобни хора. Факт! Понякога обаче някои са по-проклети от други. Но на какво се дължи това? Според астролозите голяма роля в това има зодиакалният знах, под който е роден даден човек.

Това са най-злите зодии!

„Сред целия Зодиак има точно три зодии, чиито представители спокойно могат да се определят като безумно зли, злобни и отмъстителни“, категорични са астролозите.

„По-добре е да си нямате работа с тях. Ако все пак се наложи да общувате с някои от тези зодии, то внимавайте – не ги ядосвайте, защото ако ги разгневите ще си навлечете голяма беля на главата, предупреждават те.

Ето кои са трите най-зли и отмъстителни зодии:

Овен
На пръв поглед те са много активни и интересни хора. Но е по-добре да не ги ядосвате, тъй като те понякога могат да бъдат непредвидимо спонтанни. Внимавайте, защото те не знаят как да се контролират. 

Ако е ядосан Овенът ще ви залее с най-неподходящите, отвратителни и обидни думи и никога няма да се замисли дори за секунда чувствата ви или за това ви причинява. 

Освен злобният им характер те много лесно се палят заради дреболии. Така, че ако видите Овен в лошо настроение по-добре дори не говорете с него.

Това за двете най-зли зодии

Телец
По начало Телецът не обича да се ядосва, затова държи токсичните хора далеч от себе си. Той могат да мълчи дълго време, но рано или късно търпението му ще свърши и тогава става страшно. 

Няма нищо по-опасно и токсично от ядосания Телец. Това е пример за ослепителна ярост – ядосате ли Телец се гответе да ви разбие на парченца, ще ви нарани с най-отвратителните думи и дори може да ви посегне физически.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

Скорпион
Като цяло Скорпионът е добър човек, успешен и мечтан партньор. Но изглежда, че във вените му има огън, който всеки момент може да изгори всичко и всеки наоколо. 

Ако го предадете, то знайте, че той ще измисли най-сложното и болезнено отмъщение, ще ви съсипе репутацията за секунди. Не очаквайте милост от ядосан Скорпион. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

овчица

овчица 19.12.2020 14:30

така си е за Овена

anonimen

anonimen 19.12.2020 21:23

za ovena ne e vyatno

Астролог

Астролог 20.12.2020 9:45

Няма нищо по-отвратително и гнусно от рогатите зодии- овен, телец и козирог.

Bimbol

Bimbol 20.12.2020 14:53

Напротив.... Аз съм овен и мога да потвърдя за девата, че е една от най-дребнавите, отмъстителни и завистливи зодии..... Като започнат да си анализират и правят планове за това как да си отмъстят..... Нямат равни.... Абе градове отвсякъде....

Кара

Кара 20.12.2020 16:51

Вярно си е всичко и за Девите,също.

Гого

Гого 27.12.2020 16:06

Скорпионите са най-гадните! Няма по-зли хора от тях.

Сашш

Сашш 28.12.2020 14:45

Така е за Скорпионите и се гордея,всеки да си знае мястото.

габра

габра 28.02.2021 13:06

скорпионите са зли, алчни, отмъстителни и пълни комплексари - но тайно, за да не се разбере, особено, ако си на родени на 22 октомври.....напаст....