logo

Това са най-злите зодии!

Това са най-злите зодии!

Копнеят за мъст, а ако ги разгневите горко ви

Казват, че във всеки човек едновременно живеят доброто и лошото. Има обаче хора, в които сякаш лошотията е в повече.

Не само това. Излиза, че зодиакалният знак наистина влия върху това колко злоба може да се крие в даден човек. 

Астролозите са категорични, че Марс е виновен за всичко това, а хората родени под зодия, която се влияе от тази планета, са жестоки и злобни личности.

Преди обаче да ви разкрием кои са двете най-злобни зодии трябва да припомним, че преди време от jenata.blitz.bg отново ви предупредихме за това кои са най-лошите и подли зодии.

Освен това от jenata.blitz.bg ви казахме и кои са енергийните вампири в зодиака.

От jenata.blitz.bg разобличихме и най-безчувствените и неблагодарни зодии.

Но ето и кои са двете най-злобни зодии

Овен
Когато са в добро настроение, всичко изглежда прекрасно. Тази зодия се забавлява, шегува се и е отличен приятел. Няма да се отегчиш с представител на тази зодия, почти няма леност в него и винаги е готов да отиде на ново приключение или да ти помогне. Но внимавайте, ако загуби настроението си. Тогава всеки става обект на омразата му и разбирате какъв ад, изтъкан от огън, е тази зодия. Ужасът при тях започва така, че никой не го чува и усеща. А упоритостта буквално ги заслепява, така че никакви аргументи и молби на света няма да ви спасят от злобата на тази зодия. Разбира се, през годините този темперамент се охлажда и след това да разгневиш Овен е много по-безопасно.

Зодиите, които се мразят като за световно

Скорпион
Това е приятелски и грижовен човек. Той е доста мълчалив и понякога изглежда наивен. Но не всеки знае, че всичко това е само маска, под която бушуващите емоции живеят в бесен ритъм. Водният елемент внушава чувственост, така че е особено уязвим, което означава, че има повече причини за загуба на контрол. Въпреки това, той има достатъчно сила, за да не освободи всичките си натрупани бесове. Но дори и тук има граница. Следователно, когато търпението е изчерпано, Скорпионът е неудържим. В такива моменти той не е просто бесен, а се превръща в животно, копнеещо за мъст. Това е най-опасният враг. Само като Скорпионът се отърве от негативните емоции и се научи да задържа ниските импулси, той ще може да освободи своите прекрасни качества, за да създаде хармония около себе си. Така ще постигне осезаемо облекчение. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ПО-СКОРО

ПО-СКОРО 04.06.2019 10:30

СКОРПИОН И КОЗИРОГ.

Asesino

Asesino 04.06.2019 22:55

А Ивчето Крачунов е зодия "Риби", затова в аналното му отверствие може да се събере дърта моруна.

Siniqt ricar Wien

Siniqt ricar Wien 05.06.2019 14:16

Вярно е това което пише. Гаджето ми беше овен и не и ли давах или купувах нещо, ставаше много зла. Много пъти сме се карали за глупости. И ми писна от нея и се разделихме. А брата пък беше скорпион. По зъл човек от него не бях виждал. Но сега съм свободен и от двамата.

Баба65

Баба65 11.09.2022 10:04

Никога не забравяйте ВОДОЛЕЯ преживяла съм три наводнения сега ме залива четвърто. Двете бяха страшно разрушителни. Загубих много близки хора