logo

Царе на финансите! 3 зодии ще напълнят с тлъсти пачки джобовете си през септември

Царе на финансите! 3 зодии ще напълнят с тлъсти пачки джобовете си през септември

Астролозите твърдят, че и звездите играят много важна роля в този аспект

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци тази есен ще получат сериозни финансови постъпления.

Не е тайна, че финансовото благополучие преди всичко се отнася до самия човек, неговите стремежи, желания и активности. Въпреки това астролозите твърдят, че и звездите играят много важна роля.

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Съгласете се, че някои хора се опитват да спечелят пари и да натрупат състояние през целия си живот, но уви, това се оказва мисия невъзможна,

Други точно обратното – имат късмет във финансите през цялото време без да се стараят кой знае колко много. Какви зодиакални знаци обаче могат да се радват на големи печалби през тази есен? В следващите редове ще ви разкрием именно това.

Близнаци

През септември Близнаците най-накрая ще могат да оберат плодовете на труда си. Финансовата ситуация ще е все по-благоприятна, а пачките ще се стичат от няколко източника.

Именно защото ще са много добре във финансов план през тази есен Близнаците могат да му отпуснат края и да отидат на екскурзия. Единственото от което те трябва да се страхуват, са спонтанните онлайн покупки.

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Лъв

Ако вярвате на прогнозите на Павел Глоба, то той предвижда, че тази есен Лъвовете ще събират пари като гъби от полянка.

Голяма е вероятността през следващия сезон Лъвовете да завържат много полезни познанства, които до зимата да узреят и да им помогнат за развитието на собствен бизнес.

Зодиите, които се мразят като за световно

Везни

В живота ви ще се появи човек (представител на огнена или водна зодия), който ще ви научи на финансова грамотност и ще ви помогне да стъпите на крака. Вероятно той е ви отправи и печеливша финансова оферта.

Глоба препоръчва на Везните да променят професията си радикално тази есен. Няма да се получи да напълнят портфейла, ако не го сторят.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Козирог

През есента ще можете да изплатите дълговете и задълженията си. В края на този сезон обаче ще започнете да печелите и да увеличавате капитала си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай