logo

Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)

Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)

Всички сме чували за израза „Нова година – нов късмет“. Оказва се че за четири зодии това важи с пълна сила. 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какво очаква всеки един знак от зодиака през годината на свинята – 2019 година. Не пропуснахме и да ви покажем какво ще се случи в любовен план с представителите на различните зодии през месеците на следващата година.

Разкрихме ви и че три зодии трябва да се готвят за неземно щастие през следващата година.

Сега от jenata.blitz.bg решихме да ви разкрием за какво голямо щастие обаче трябва да се готвят четири определени зодиакални знака. 

Пълен хороскоп за декември! Проверете какво ви очаква в края на тази година

Затова от jenata.blitz.bg имаме добра новина за онези, които отдавна мечтаеха да се обвържат сериозно и да потънат във вечните удоволствия на семейния живот. 2019 година, според астролозите, ще ви даде тази възможност!

Зад сватбените СНИМКИ на Деби се крие смъртоносна трагедия, от която никой човек на света не е защитен

И затова дами, ако спите и виждате как се обличате желаната сватбена рокля, или пък вие господа се виждате със сватбарски костюм, и направите списък с гости, бъдете подготвени за това, че за кратко време мечтата ви може да се сбъдне. Сред щастливците, в чиято съдба може най-вероятно да се случи това важно събитие, астролозите наричат четирите знака на зодиака. 

И така – за тежка сватба трябва да се готвят:

Рак
Раците са невероятно най-романтичните и семейно ориентирани представители на зодиакалния хороскоп. И следователно те чакат сватбата си много повече от всеки друг. Още през 2019 година щастието може да ви усмихне, а вие ще станете щастлива булка или младоженец. Не е необходимо да отложите радостно събитие за още една година, ако може да му се насладите в близко бъдеще. Раците, които вдигнат сватба през 2019 година, ще бъдат щастливи с любимия си до края на живота си!

Лъв
Най-важното нещо за Лъвът е кариерата, доверието и признанието. Но е време да помислите за личния живот! Помислете колко щастлива ще душата ви с една сватба, как приятелите и роднините ви ще се възхищават на двойката ви! Не пропускайте шанса да станете щастливи във всички области на живота си. И късмет, защитавайки връзката си през 2019 година и ще чуете заветното „Да!”.

Стрелец
Ако вече имате човек до себе си, с когото сте готови да вярвате на сърцето си завинаги, не забавяйте сватбата! Мисленето и планирането на детайлите на предстоящия празник ще ви доближи до любимия ви още повече и ще премахне напрежението, ако е имало такова помежду ви. Ако решите отговорна стъпка да се случи през 2019 година, то вашият семеен живот ще бъде изпълнен с любов, щастие и подкрепа на близките! Не е ли това, което всеки от нас иска?

Водолей
Водолеите са изключително авантюристични и либерални в отношенията си. Те не обичат да поемат отговорност не само за някого, но и за себе си. Но през 2019 година в личния живот на водолеите всичко ще се окаже точно като представителите на този знак са си мечтали! Отношенията с партньор ще бъдат перфектни, финансовите проблеми не са предвидени, а здравето ви също ще бъде наред. И единственото нещо, което ще ви трябва е сватбена халка на безименния пръст. Така че е време да поправите това недоразумение!

И ако все още не сте намерили сродната си душа в този безкраен поток от различни хора в живота си, обърнете внимание на друга прогноза на астролозите. Звездите прогнозират съдбовно запознанство и успех в отношенията на останалите знаци от зодиака. Затова от jenata.blitz.bg  ви пожелаваме успех в новата година и в любовта. / jenata.blitz.bg

Коментирай

явно

явно 01.12.2018 0:09

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

Абе

Абе 01.12.2018 21:05

Научете се да ползвате правилен-граматически език. Дори да превеждате от някъде дадена статия, гугъл транслейт не е вашия приятел.. 0/10 за статията.