logo

Внимание, дами! Мъжете от тези зодии ще направят живота ви кошмар

Внимание, дами! Мъжете от тези зодии ще направят живота ви кошмар

Никога не се доверявайте напълно на представителите на тези зодиакални знаци, защото ще съжалявате

Да, не съществуват идеални хора. Със сигурност има такива, които ще изискват много повече от себе си и от вас, защото ще държат половинките им да бъдат на високо ниво. 

При някои мъже обаче това излиза извън всякакви граници. 

Ето кои са най-тежките манипулатори в астрологията, които ще ви накарат да се чувствате ужасно: 

Овен 
Мъжете, родени под този знак, са изключително взискателни. Често се оказва много трудно да бъдете жената до овена. Състезателният им дух ги кара да искат победата на всяка цена и следователно те изискват от жените им същото. Ако жената откаже да подкрепи мъжа си в тази игра, той става буреносен облак. Импулсивността му и желанието му да опита от всичко може да ви вкара в печален кръговрат. 

Куп пари за 2 зодии през януари

Телец 
Мъжете телци са много влюбчили и любвеобилни. Те са като малки, сладки, пухкави котета, които искат да се гушкат, но с една малка подробност... искат и да ви обсебят. Да, точно така. Ако смятате, че можете да излезете с приятелки и да оставите мъжа си телец сам вкъщи, по-добре се пригответе са грандиозен скандал. Мъжът телец ще поиска от вас да се откажете от всичко в името на любовта ви. Кариера, приятели, сбогом! 

Тамара Глоба: Животът на тези зодии се променя драстично до дни

Лъв
Лъвовете, подобно на овените, искат да печелят. Тъй като представителите на тази зодия са всестранно развити екстровертни личности, те изискват това и от половинките си. Ако не се интересувате от нищо, няма начин да задържите този мъж до себе си. И ако случайно сте се хванали на хорото и вече имате такъв партньор - никога не забравяйте да го хвалите за всяко негово постижение. В противен случай той много бързо ще намери кой друг да го прави. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonien

anonien 14.01.2023 17:46

kakto vinagi sladkisite negodubat blabla