logo

Тамара Глоба: Животът на тези зодии се променя драстично до дни

Тамара Глоба: Животът на тези зодии се променя драстично до дни

Астроложката препоръчва на всички да намалят общото натоварване, да не пренебрегват профилактиката и да отделят повече време за почивка

Влиянието на звездите се отразява в различни аспекти на живота ни. Тамара Глоба вече е направила своите изчисления за първия месец на новата година.

Началото на 2023 година носи повишени рискове за здравето за всички знаци от Зодиака. Това се дължи на ретроградния Марс и неблагоприятните климатични условия.

В тази връзка астроложката препоръчва на всички да намалят общото натоварване, да не пренебрегват профилактиката и да отделят повече време за почивка. 

Също така през януари всички знаци от Зодиака си струва да обърнат внимание на фигурата си и лошите навици. За да направят това, си струва да преразгледат менюто си в посока на здравословното хранене, да се откажат от тютюнопушенето и алкохола и да започнат да спортуват. 

Ето каква съдба ще застигне всяка зодия през 2023 г.! Пълен ХОРОСКОП

Глоба предупреждава, че екстремните спортове не са подходящи. "Спортувайте във фитнеса под наблюдението на специалист", препоръчва тя.

Във финансов план, според хороскопа на Тамара Глоба, през януари всички зодии ще могат да поставят основата за бъдещ просперитет.

"Трябва да започнете веднага! През първата десетдневка планирайте всички основни етапи, през втората обърнете внимание на инициативните проекти, а през третата се заемете с всичко планирано", съветва тя. 

Възможностите за печалба ще са много. Ето защо не трябва да се притеснявате, че шефовете няма да оценят успеха ви. Основата, положена през януари, ще се оправдае в бъдещето.

В началото на годината предстоят много нови запознанства. На хората, които все още не са открили своята половинка, това ще им помогне да се отпуснат и може би да намерят човека, с когото ще им бъде комфортно. Единственото условие това да се случи е да проявят инициатива и интерес.

Семейните не трябва да мислят за проблеми, ако няма напрежение и конфликти. В случай на кавги трябва да опитат да поговорят с партньора си. Този подход може да разреши всички незначителни проблеми. 

Куп пари за 2 зодии през януари

Ето какви изненади са подготвили звездите за всеки знак от Зодиака: 

Овен

Представителите на този знак трябва преди всичко да се съсредоточат върху саморазвитието. През януари ще могат да поставят основите на бъдещото си благополучие.

По отношение на семейните въпроси ще трябва да бъдат внимателни, да сдържат емоциите си, да проявяват загриженост и да опитат да изгладят острите ъгли.

"Всичко ще бъде нестабилно. Конфликтни ситуации могат да възникнат във всеки момент и дори от нищото, затова трябва да бъдете търпеливи", казва Глоба. 

Телец

През януари Телците ги очаква кариерно израстване, но за да постигнат тази цел, трябва първо да се справят с проблемите от миналата година.

Основните препоръки на астроложката са свързани с финансите: "Намалете разходите и спрете да купувате неща, от които нямате нужда. Преди да купите нещо, е важно да анализирате всички плюсове и минуси. Направете си бюджет за предстоящия период и заделете необходимата сума".

Павел Глоба: Тежки проблеми и изпитания връхлитат тези зодии през януари

Необвързаните Телци трябва да разширят социалния си кръг. В началото на годината има шанс да намерят сродната си душа. 

Близнаци

Представителите на тази зодия се очаква да подобрят финансовото си състояние. Но не трябва да бързат да се радват.

Астроложката казва, че Близнаците ще трябва да се подготвят за възможни негативни събития под формата на край на любовна връзка, уволнение и съдебни спорове. 

При семейните представители на тази зодия са възможни конфликти. Най-важното е да се сдържат и да опитат да изгладят ситуацията.

Рак

Необвързаните Раци могат да разчитат на нови запознанства. Не трябва обаче веднага да се оставят на чувствата, тъй като през януари съществува голям риск от измама. Тя може да е свързана с бизнес преговори, колеги на работното място, нови приятели или шефове.

Не е изключено в близкото им обкръжение да се появят откровено неприятни личности. През януари също така ще се наложи да избягват необмислените разходи и да опитат да работят неуморно.

Лъв

"Отношенията в семеен план могат да се усложнят значително. Струва си да бъдете по-сдържани, иначе нещата могат да стигнат до развод", казва Глоба.

Необвързаните представители на знака не трябва да се притесняват, тъй като ги очакват нови преживявания.

Астролог: Тежки финансови проблеми застигат 2 зодии през новата година

"През януари трябва да обърнете внимание и на саморазвитието: да участвате в духовни практики, да усвоите нови умения и да се отправите на образователно пътешествие.

Ще се наложи  да се погрижите за собственото си здраве, тъй като в средата на зимата могат да възникнат проблеми", казва Тамара Глоба.

Дева

През първия месец на новата година Девите не трябва да разчитат на кариерен и финансов растеж. Астроложката препоръчва да обърнат специално внимание на материалното си благосъстояние и да се откажат от всякакви заеми, да не купуват нищо излишно и да си направят финансов буфер. 

Очакват се положителни промени в семеен план. Конфликтите и кавгите ще отидат на заден план. Възможна е изненада или важно предложение от страна на партньора.

Везни

За Везните януари е свързан с необмислени рискове, но късметът ще ги съпътства на всяка крачка. Единственото, което трябва да имат предвид, е собствената си алчност. Именно тази черта на характера ще ги доведе до провал.

На работното място си струва да покажат повече инициативност, постоянство и старание. Тези качества ще им помогнат да се изкачат по кариерната стълбичка, но не трябва да разчитат на бонуси или повишение веднага.

"В личен план ще трябва да сте по-внимателни с партньора си. Възможно е да изпускате нещо важно", казва Глоба.

Скорпион

Основните грижи през първия месец на годината за Скорпионите ще са семейството и кариерата. В работата си струва да проявят повече инициативност и да опитат да популяризират проектите си.

Невиждан късмет и успехи връхлитат 4 зодии през новата година

Тамара Глоба препоръчва също да не пестят финанси за ремонт и покупка на недвижим имот, почивка и подаръци за роднини, здраве и саморазвитие.

Представителите на знака ще трябва да са по-сдържани с близките си. Конфликтите, които възникват дори от нищото, могат да се превърнат в сериозен скандал, който ще доведе до дългогодишни семейни проблеми.

Стрелец

Представителите на знака ще трябва да поемат инициатива и да се заемат с изпълнението на стара мечта. Ако положат достатъчно усилия и бъдат внимателни, всичките им проблеми ще останат в миналото. 

В личен план обаче нещата не са толкова розови. Очертават се кавги за дреболии, необмислени действия и подновяване на стари конфликти.

Всичко това може да доведе до край на отношенията. Затова астрологът препоръчва да опитат да бъдат по-сдържани и да обръщат повече внимание на близките си. Ако има спорни точки, по-добре е да се посъветват и чак тогава да вземат решение.

Козирог

Основните проблеми за Козирозите през януари ще бъдат свързани с личния живот. Има голяма вероятност от кавги и конфликти, които нямат реални причини. "Струва си да се сдържате и да се опитате да намерите компромис", съветва Глоба.

В работата представителите на знака ги очаква повишение и финансова стабилност.

Тези 3 зодии ще открият любовта на живота си през 2023 г.

"Ако материалният компонент не е проблем, допълнителната печалба трябва да се изразходва за скъпа покупка или пътуване", каза астроложката.

Водолей

Личният живот на Водолеите през януари е в пълна безопасност. Не трябва обаче да допускат намесата на външни хора. Този подход вероятно ще доведе до проблеми.

За представителите на тази зодия януари ще изглежда така: много работа, разширяване на кръга на общуване, пътувания и командировки.

Самотните представители на знака ще могат да намерят подходящия човек. Не е добра идея обаче веднага да се хвърлят в нова връзка, защото е възможно от нея да не излезе нищо.

Риби

През първия месец на годината Рибите ги очакват стабилен доход и изкачване по кариерната стълбичка. За това обаче ще трябва да покажат редица качества като: инициативност, задълбоченост и сдържаност.

Близки хора могат да им помогнат. Ако имат затруднения, могат да потърсите съвет от тях. Така не само ще намерят изход от трудната ситуация, но и ще укрепят отношенията си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 27.01.2023 18:13

jenata ostavyam birata i cigarite neeeeee