logo

Вътрешната енергия на тези зодии е толкова силна, че могат да ни унищожат с нея!

Вътрешната енергия на тези зодии е толкова силна, че могат да ни унищожат с нея!

Хората, надарени със силна вътрешна енергия, се отличават с аналитичен ум, отлична памет и способност да предвиждат събитията

Понякога забелязваме, че енергията, която притежават някои зодиакални знаци, сякаш надделява над нашата. Всичко това се дължи на факта, че енергията може да бъде много различна. Тя се дели на четири стихии и при различните зодии е концентрирана в различна степен. 

Хората, надарени със силна вътрешна енергия, се отличават с аналитичен ум, отлична памет и способност да предвиждат събитията. Когато човек се научи да я контролира и управлява, може да постигне много в живота. За съжаление, мощната вътрешна енергия може да бъде и силно оръжие, особено за онези, които са склонни към негативни мисли и не умеят да управляват способностите си. 

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Астролозите са категорични, че хората получават силната енергия още с появата си на бял свят, раждайки се по едно или друго зодиакално съзвездие. Днес от  jenata.blitz.bg  ще ви разкрием кои зодии са надарени със силна вътрешна енергия и могат лесно да разбият живота ви, стига да го поискат!

Овен 

Обикновено представителите на този зодиакален знак крият емоциите си, но има моменти, когато завистта им лъсва на бял свят. Овенът не толерира по-успешните от него личности. Пазете се от този знак - неговата енергия е разрушителна.

Телец 

Телците притежават силна енергия, която много умело могат да използват срещу врага си. Казано е: Телецът може внезапно да се материализира, така че бъдете внимателни.

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Близнаци

Те неслучайно имат жълта аура. Този знак никога не завижда, той се стреми да създаде приятелска атмосфера навсякъде. Близнаците не са в състояние да навредят на никого, но много лесно могат да бъдат повалени на земята. За да не се превърнат в енергийни вампири, е най-добре да пазят постиженията и емоциите си в дълбока тайна.

Рак

Раците са истински завистници, но умеят да го прикриват много добре. Те притежават средна по сила енергия, но в порив на ярост тя също може да нанесе много вреди. 

Лъв

Тази зодия се стреми да постигне всичко самостоятелно, затова и никога не завижда и не прецаква живота на другите. Освен това Лъвовете са в състояние да се защитят от негативната енергия, която някой друг им изпраща. 

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Дева

Девите притежават само "бяла" завист, която не носи нищо лошо. Представителите на тази зодия са в състояние да се радват искрено на постиженията на приятелите си.

Везни

Везните също не крият камъка на омраза в пазвата си, така че не е нужно да се пазите от тях. Те просто не искат да изпадат в ситуация, в която вътрешният конфликт ще направи живота им непоносим.

Скорпион

Скорпионите притежават най-силната енергия, с която лесно могат да навредят на враговете си. Съветваме ви да не дразните този зодиакален знак, защото последиците ще са страшни! 

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Стрелец

Стрелците винаги са готови да се притекат на помощ на другите и при тях не може да се говори за тъмна страна. 

Козирог

Тези затворени, хладнокръвни и потайни хора лесно могат да ви навредят. Въпреки това Козирозите се опитват да избягват подобни действия, тъй като се страхуват от ответната реакция.

Водолей 

Водолеят майсторски пресича завистта още в самото начало. Той винаги се стреми към самоусъвършенстване, затова и в главата му няма място за мисли как да навреди на някой друг човек. 

Риби

Рибите приемат живота такъв, какъвто е. Те не се интересуват от победите на околните и нямат лоши мисли. Единственото, което ги вълнува, са собствените им проблеми. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Руми

Руми 13.04.2019 13:50

Дъра-бъра и кал под ноктите. Астрологията не е математика на големите числа. Пишещите глупости, които правят"астро прогнози" и "съвети за всеки" са алчни измамници и лъжци.