Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Завистта е като болест - тя поглъща човека и го разяжда вътрешно, независимо дали го иска, или не. 

Тя е нещо много странно. Свикнали сме да я смятаме за липса на самочувствие и се опитваме да я преодолеем, но не всички успяват, защото душата им е пълна с негативни емоции и са разстроени, че не могат да постигнат определени цели.

Хубаво е да знаете, че не всички хора от обкръжението ви са готови да се радват искрено на успехите ви. Има такива, които не могат да се примирят с тях и завиждат от дъното на душата си, че подобни неща не могат да се случат и в техния живот. Затова е добре да стоите далеч от такива хора или поне да държите езика си зад зъбите, когато сте в компанията им. 

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме кои зодиакални знаци предизвикват най-голяма завист у хората. Днес ще споделим с вас кои са шестте зодии, които са най-склонни да изпитват завист. 

Телец

Телецът обича да има красиви и скъпи неща, затова и не изпитва много добри чувства, когато другите имат нещо, което и той иска да притежава. Всъщност, завистта може да бъде добър мотиватор за представителите на този зодиакален знак. Тя ще ги накара да се активизират, за да получат желания обект.

Тези 3 зодии винаги изневеряват, пазете се!

Например, ако приятелят им се е обзавел със страхотна нова кола, Телците също ще поискат да имат нещо такова и и веднага ще започнат да правят планове как да се сдобият с нея. 

Близнаци 

Близнаците са повърхностни и неискренни и това са най-лошите им качества. Те са способни да зациклят върху това какво имат другите, вместо да са благодарни за нещата, които притежават.

Пазете се! Тези 3 зодии могат да съсипят живота ви!

Близнаците често могат да пожелаят да имат хубава къща и кола, изпитвайки откровена завист към хората, които вече могат да се похвалят с подобни неща. Това ги кара да се чувстват като губещи. Едва когато успеят да надминат тези хора, ще се успокоят и ще се почувства много по-доволни. 

Дева

Девите са склонни да завиждат на онези, които, според тях, имат всичко. Социалните мрежи могат само да засилят завистта им, тъй като изобщо не им е приятно да знаят, че някой е успешен или води по-ярък и наситен живот от техния.

Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях!

Девите дори са способни да осъдят другите и макар никога да не го признават, това също е резултат от завистта им. Любимата им мисъл е: "Защо толкова упорито блъскам, а други по-малко достойни хора живеят много по-добре от мен?". 

Везни

Везните винаги чувстват, че не правят достатъчно за успеха си и това ги ката да завиждат на онези, които имат ясна представа за целите си и вървят право към тях. Това ги разстройва и тормози още повече: те се чувстват като притиснати в ъгъла и не знаят какво да направят или предприемат, за да излязат от задънената улица, в която се намират.

Не влизайте в конфликт с тези 5 зодии за нищо на света!

Везните изпитват нужда хората непрекъснато да оценяват талантите и способностите им и затова не спират да завиждат на онези, които имат всичко. Според тях те са постигнали тези резултати изключително лесно и дори малко незаслужено. 

Скорпион 

Скорпионите не завиждат за материални неща, но постиженията на другите направо могат да ги изкарат от равновесие. Скорпионът може да ви завиди, само защото сте общителна, хладнокръвна, отзивчива и не таите лоши чувства. 

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

Този зодиакален знак е способен да изпитва мощна ревност към чуждите партньори, особено ако те (според него) са въплъщение на мечтите му.  Между другото, бъдете много внимателна! Ако Скорпионът започне да завижда, той може несъзнателно да ви "ужили" и да опита да ви нарани по всеки възможен начин. 

Козирог

Козирогът искрено иска да не завижда на другите, но понякога това чувство е по-силно от него, особено когато реши, че някой е постигнал онова, за което той се труди усърдно от доста време. Той ще се опита да „преформатира” завистливата си енергия и да я използва, за да започне да действа. Представителите на тази зодия обикновено рисуват в главата си много ясни картини на онова, което искат (и това, на което завиждат), и след това с всички сили се стремят да го получат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

зодията

зодията 07.03.2019 18:53

Статията със сигурност е писана от човек, който определено завижда на всички човешки качества. Жалко, че има податливи хора все още в България и биха повярвали на подобна щуротия.