logo

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Страданията за някои хора и ежедневните поврати са неразделна част от живота им

Всеки се стреми към по-добър живот, опитва се да подобри условията си на съществуване, да забогатее, да срещне голямата любов и да създаде семейство. Всички се радваме на победите и се разстройваме от неуспехите. 

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Разбира се, би било хубаво ако всеки имаше възможно най-малко проблеми, така че всичко, за което мечтае просто да му се случи. Уви, обаче това не е така.

Страданията за някои хора и ежедневните поврати са неразделна част от живота им. Някои се радват на успехи и живеят лесно и безгрижно, а други са принудени да прекарат целия си живота трудейки се и преминавайки през различни драматични обрати. 

4 зодиакални знака имат най-трудният житейски път - неприятностите, безпаричието и проблемите ги намират непрекъснато, а те са белязани да трябва да се борят за всеки момент на щастие. 

Скорпионите са силни, упорити, находчиви, уверени и упорите. Те сякаш могат да направят всичко и да се справят с всякакви трудности. Това обаче в никакъв случай не е така. Природата му е дала толкова сили, за да може да се бори с изпитанията на Съдбата, които често му поднася живота. 

Скорпионите все пак обичат живота, а в тях има жесток цинизъм. Трудна работа е да балансират живота си и често понасят удари до самия му край. 

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Девата през целия свят страда най-вече от взискателността към себе си и другите хора. Постоянно се стреми към високи постижения и перфектен ред, а това преди да се почувстват истински свободни. 

За да промените живота си към по-добро трябва да следвате едно златно правило - да вървите към резултата, а не към идеала. Няма идеали, а пътят е болезнен и безкраен. Резултатът може да ви позволи да спрете навреме и да му се насладите. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Рибите живеят в постоянен конфликт. Това разбира се, обогатява вътрешния им свят. Всеки изминал ден различни плюсове и минуси вкарват Рибите в дилема, което пък успява да унищожи крехката им психика. 

За Рибите е много важно да намерят надежда и вярна половинка, която да го подкрепя във всичко и да им предлага правилни решение. Едни такива отношения биха успели да направят Рибите истински щастливи.

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

Козирогът е постоянно притеснен заради засиленото чувство на отговорност за всичко - за себе си, за другите, за случващото се. Понякога изглежда, че той си мисли, че отговаря дори за времето. Представителите на този знак мечтаят само за мир и спокойствие. 

Основната цел за Козирога трябва да бъде осъзнаването, че не всичко е последствие от неговите действия, а просто проблем. Не може да разрешите всеки един на света и да помогнете на всички. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ФОРТУНА

ФОРТУНА 14.05.2020 19:34

Поредните Ви малоумия да Ви текат нещастните хонорарчета :)

Бай Хой

Бай Хой 15.05.2020 0:41

Курви збогом :D

Ина

Ина 15.05.2020 8:21

Изяш си дипломата за астролог, ако имаш. Ако нямаш яж си ... или най- добре иди на психиатър.