logo

Знаете ли коя е зодията, която никога не можете да излъжете

Знаете ли коя е зодията, която никога не можете да излъжете

Каквото и да правите няма да успеете да заблудите тези хора

Казват, че зодията играе изключително голяма роля в това що за личности сме. Астролозите казват, че за да знаем с какъв тип персонаж си имаме работа е добре да знаем именно под каква звезда е роден.

Понякога за това колко добър или лош е даден човек можем да научим именно от зодията му. Именно заради това от jenata.blitz.bg преди време споделихме коя е най-добрата зодия.

Също така обаче от jenata.blitz.bg разкрихме и на кои три зодии никога не трябва да вярваме.

Но какво ще стане, ако се опитаме да излъжем даден човек? Е, това може и да се получи, но не и ако дадената личност е от една конкретна зодия.

Оказа се, че в целия хороскоп има една зодия, която в никакъв случай няма да можем да излъжем – те просто не се хващат лесно на заблудите.

Водолей – това е зодията, която никога няма да може да излъжете и заблудите!

„Водолеите са много независими и мъдри хора. Ако искате да ги приземите или по-зле – да ги излъжете, те моментално ще избягат от вас“, категорични са астролозите.

Бягайте далеч от тези 4 зодии, ще съсипят живота ви

Водолеите имат много мило сърце, което могат да скрият под щит. Те се опитват да направят живота на хората около себе си по-добър – харесва им, когато всички около тях са щастливи.

В приятелството те са много лоялни и свестни. Те никога няма да поискат нищо в замяна на щедрото си сърце. 

Те също са много правдиви. Водолеите ще ви кажат цялата истина направо в очите ви.

„Освен това Водолеите са доста мъдри и ерудирани. Много е трудно да ги заблудите. Ако искате този човек да бъде с вас, осигурете му психическа стимулация“, казват астролозите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лъжа

Лъжа 24.03.2021 13:13

Нито са мъдри, нито умни, нито интелигентни....

Не е вярно

Не е вярно 24.03.2021 13:24

Егоисти, лъжат, високо мнение за себе си, използват хората ако могат, злословят, клюкарят,несериозни хора без отговорност за думи и постъпки.

жак

жак 24.03.2021 14:03

това със зодиите си е чиста нагласистика - не вярвайте на зодиите, а на очите и ушите си и интуицията си

Водолей???

Водолей??? 24.03.2021 21:57

Хахаха. Пак не познахте.

хохохохо

хохохохо 24.03.2021 22:06

Като прочетох това все едно виждам себе си и съм си водолей! До лъжа? Кажи селяко ти дето си много умен като 100 прости такива като вас са много по опасни за себе си и за всички около вас! Няма по опасни хора от тези дето се мислят за много умни! :)

Анти водолей

Анти водолей 26.03.2021 7:56

Почти нищо не завършват до край. Както се казва големи претенции, малко възможности! А самите са големи лъжци , а в секса са почти на дъното на всички класации.

Atanas i stoian

Atanas i stoian 27.03.2021 21:00

Използвачи ,лъжци и тъпи курви!

Пич

Пич 28.03.2021 10:35

Абсолютни въздухари.

baba

baba 28.03.2021 10:35

егати коментарите :) завиждате май ми се струва, водолей винаги ще бъдат по добри, по умни и по успешни от вас а и само да добавя, всичко се врьща ,така че тая помия която исипвате по чуждият грьб ще се вьрне при вас като бумеранг:)