4 причини, поради които дупето става плоско и как да го избегнем

4 причини, поради които дупето става плоско и как да го избегнем

Плоските и безформени задни части могат да донесат тъга на всяко момиче

Какво води до деформация на една от най-привлекателните части на женското тяло?

Плоските и безформени задни части могат да донесат тъга на всяко момиче. Но знаете ли защо една от най-привлекателните части на тялото губи формата си?

ешихме да разберем каква може да е причината за тези неприятни промени в тялото.

Хормонални промени след раждане
По правило след раждане тялото се нуждае от време за възстановяване, включително за възстановяване на хормоналните нива. При повечето жени в първите месеци след раждането се наблюдава насищане на подкожната мастна тъкан с хормони, зоната на бедрата, задните части и корема се увеличава значително, което води до деформация. Тъй като активната физическа активност през този период е противопоказана, задните части променят формата си доста драматично.

Запомнете ги: 4 уреда в кухнята надуват сметката за ток безбожно много

Възрастови промени
С възрастта връзките губят плътността си, което почти винаги води до промени във фигурата ни. Естествено, ако водите активен начин на живот, подобни промени няма да ви засегнат скоро. Не забравяйте за атрофията, която възниква при липса на достатъчно физическа активност. Най-бързият процес е след 30 години и затова е важно да се поддържа активност във всяка възраст, за да се избегнат всякакви деформации, включително и в такива апетитни зони.

Проблеми с позата
Все още ли си прегърбена? Не се изненадвай, че задните ти части далеч не са идеални. Спуснатите рамене и главата, наклонена напред, дори при ходене, могат да доведат до сериозни нарушения в гръбначния стълб, поради което стомахът започва да се издува, а задните части се сплескват. Лоша снимка, нали? Контролът на стойката заедно с упражненията правят чудеса за вашата фигура. Просто внимавай със себе си.

Прочут фризьор разкри тайната на правилното нанасяне на балсама за коса ВИДЕО

Високи токчета
Трудно е да си представим жена, в чийто арсенал няма да има обувки с токчета и поне един чифт ще бъде на вдъхновяващ ток. Не говорим за това какво натоварване изпитват коленете ви, ако не се разделите с високи токчета, но глутеалните мускули също страдат - те просто губят тонуса си. Да, докато сте на токчета, фигурата ви изглежда по-стегната, но с времето мускулите вече не държат формата си и стават неприятно плоски. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай