logo

8-годишно момиче тежеше 200 килограма, сега е истинска красавица СНИМКИ

8-годишно момиче тежеше 200 килограма, сега е истинска красавица СНИМКИ

Девойката играе баскетбол и обожава да плува

Наднорменото тегло при децата и като цяло затлъстяването в днешно време се превърна в много голям проблем. Децата започнаха да се движат все по-малко, да играят все по-малко и да седят все повече време пред телевизора, компютъра, таблета или телефона.

Мъжът й я заряза заради слаба красавица, днес жестоко съжалява СНИМКИ

Цял свят бе шокиран от 8-годишната американка Джесика, която тежеше повече от 200 килограма, въпреки крехката си възраст.

 Понякога родителите сляпо изпълняват всички капризи на децата си и това може да доведе до катастрофални резултати. Именно Джесика е пример за това.

Майката на момичето осъзнала, че то има сериозен проблем и не може сама да спре да яде, когато то вече минало 200 килограма. Това я накарало да потърси помощта на специалисти. Жената осъзнавала, че не може сама да се пребори със зависимостта на щерка си към храната.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

След като се обърна към известно телевизионно предаване Джесика бе настанена в клиника, където с нея работиха диетолог и педиатър.

Разбира се, определено не им е било лесно да се справят със зависимостта на момичето към храната.

Процесът на отслабване започна прекрасно заради факта, че момичето било здраво по рождение и нямало никакви здравословни проблеми през годините.

Родителите на Джесика признават, че тя била нормално дете, което обаче много обичало да си хапва вредна храна, чипс, сладко и да пие газирано. Те и давали, защото била единственото им дете, но след време осъзнали, че последствията са ужасяващи.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Двамата зоват да бъдем по-внимателни към прищевките на децата си. „Прекарвайте повече време с тях, проявявайте интерес към проблемите им и им помагайте, когато видите, че нещо не е наред”, казват пред камерата на тв предаването те.

В клиниката, където била настанена Джесика, тя била подложена на здравословна диета и трябва да контролира количеството, което приема. Тя дори се нуждаела от помощта на психолог, за да се справи с това.

В началото девойката се държала агресивно и е трябвало да я връзват, за да я спрат да яде и да буйства.

Въпреки това експертите успели да преодолеят ситуацията. Благодарение на волята на специалистите моичето не могло да развали диетата си, а резултатите не закъснели.

В юношеска възраст теглото на Джесика се нормализирало, а увисналата кожа се върнала към нормалните си размери. Здравето й останало много добро.

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

В момента Джесика е минала тийнейджърските си години и тежи не повече от 60 килограма. Тя обаче трябва да спортува и да се храни правилно, за да поддържа такова телосложението си.

Девойката играе баскетбол и обожава да плува. Самата тя осъзнава колко нездравословно е живеела, когато е била малка.

Затлъстяването е наистина огромен проблем в днешно време.

В развити страни като Америка, Великобритания и Китай това се обсъжда на държавно ниво.

Според лидерите на тези страни възпитанието на правилното хранене трябва да започне още от детската градина. Много е важно родителите да записват детето си на спорт.

Здравето на децата ни е в нашите ръце./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай